monisia84
...
mamuśki moje drogie spakowałam dzisiaj torbę do szpitala i ... wygląda jak bym wybierała się na wakacje jest tak wypakowana że ho ho. Czy wasze torby też tak wyglądają?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamuśki moje drogie spakowałam dzisiaj torbę do szpitala i ... wygląda jak bym wybierała się na wakacje jest tak wypakowana że ho ho. Czy wasze torby też tak wyglądają?
moja też tak wyglądała do tego jeszcze musialam mieć reklamówkę bo się nie zmieściłam do torbymamuśki moje drogie spakowałam dzisiaj torbę do szpitala i ... wygląda jak bym wybierała się na wakacje jest tak wypakowana że ho ho. Czy wasze torby też tak wyglądają?
jaśmina powiem Ci że od wczoraj myślę o Twoim maluszku i zastanawiam się jak bym postąpiła. To naprawdę trudna decyzja ale może podpytać w Olkuszu co w takim przypadku zrobić jak postąpić. Może nie ma potrzeby zmieniać szpitala na Kraków. Przede wszystkim zapytałabym lekarza który prowadzi ciążę (o ile pracuje w olkuskim szpitalu) czy tfu tfu gdyby coś było nie tak (a wiemy że będzie ok) to maluszek miałby odpowiednią opiekę i czy szpital jest wyposażony w odpowiedni sprzęt. Chyba tak bym postąpiła na dzień dzisiejszy.