reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital Miejski 2 w Bydgoszczy

reklama
Filtr mokry dlatego tak wyglada
15964004162181725468280617021338.jpg
15964004844373772300023790557149.jpg

Też kupiłam brite :) a po CC czym najbezpieczniej się myć? Mogłaś się przejść do sklepiku np? Był otwarty? Czy dla dziecka potrzebowałaś płyn do kąpieli?
Płyn szpitalnym hipp.
Sklepik zamkniety. I z oddziału nie można wyjść. Tylko na, salach ewentualnie do kuchni.

Ja kupiłam w rossmannie mini kosmetyki.
I kupiłam z aloesem żel pod prysznic. Najlepiej nie silnie zapachowy by nie drażnił dziecka.

Dyski do brity masz czy inny wkład?

Płyn szpitalnym hipp.
Sklepik zamkniety. I z oddziału nie można wyjść. Tylko na, salach ewentualnie do kuchni.

Ja kupiłam w rossmannie mini kosmetyki.
I kupiłam z aloesem żel pod prysznic. Najlepiej nie silnie zapachowy by nie drażnił dziecka.

Dyski do brity masz czy inny wkład?
Do brity dyski mam.

Też kupiłam takie małe w rosmanie. Do mycia kupiłam naturalne szare mydło w płynie. Praktycznie bez zapachu.

reklama
Do góry