reklama
zaliczyliśmy szczepienie dzisiaj mała zniosła to bardzo dzielnie!!! (poprzednie szczepienie było okropne),fajnie że były tam bardzo mi łe babki które zabawiały Lenkę i zapłakała tylko chwileczkę
następne szczepionko 24 maja ,jeśli dobrze pamiętam
mała waży 6800g!!
następne szczepionko 24 maja ,jeśli dobrze pamiętam
mała waży 6800g!!
my juz dawno po szczepieniu. Filip nawet nie zauwaza,ze byl kuty tak samo przy pobieraniu krwi,nawet nie zaplakal. ale ja plakalam jak dowiedzialam sie,ze moj maluszek ma niedoczynnosc tarczycy. wizyta u endokrynologa juz za nami. jesczez tylko sczzegolowe badania i od wtorku zaczynamy leczenie
Odświeżam wątek. Mieliśmy dziś szczepienie przeciwko odrze, różyczce i śwince i muszę pochwalić że Marcin był bardzo dzielny i grzeczny. Zapłakał tylko przy wpuszczaniu i po wszystkim. Zaskoczył mnie reakcją bardzo pozytywnie.
inka75
Zaangażowana w BB
Ja tez szczepilam Kamilka ta szczepionka przeciwko odrze,swince,rozyczce(MMRII)Tez zniosl ja bardzo dobrze(tak mi sie wydawalo przynajmniej....)bo tydzien po dostal kataru.lekkiej wysypki na pleckach,i goraczkowal 3 dni,wogole w nocy niespokojny,zrywal sie z krzykiem i plakal,myslalam ze to od zabkow takie stany ale... dowiedzialam sie ze ta szczepionka ma wiecej PRZECIW niz ZA,podobno ma straszne skutki uboczne,wychodzace nawet po kilku m-cach!!!!teraz to juz jest i tak po fakcie ale jak czytam o tym w internecie to strasznie zaluje ze nie wiedzialam o tym wczesniej bo bym go chyba nie szczepila.a teraz kazdy dzien bedzie niepewnoscia????Kurcze co WY O TYM MYSLICIE????:-(
reklama