reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia

reklama
Cześć dziewczyny!W przyszłym tygodniu wybieramy sie na pierwsze szczepienie,mam oczywiście dylemat co do wyboru szczepionek(chodzi oczywiście o strone materialną :(),chciałabym zaoszcędzić mojej córeczce bólu i cierpienia ale niestety nasza sytuacja chyba nie bardzo nam pozwala na wybranie skojażonych szczepionek,pracuje tylko mąż a małą musze karmić mlekiem modyfikowanym i to tym droższym bo miała problemy z trawieniem.Martwiłam sie że musimy dać jej bezpłatne szczepionki ale widze że niekoniecznie musi to żle znosić.Po przeczytaniu waszych postów troche mi lepiej.Pozdrawiamy!!

Ostatnio podawałyście ceny szczepionek skojarzonych i wychodziło dość drogo, więc odpowiednio zaopatrzona poszłam do apteki. Ale za Infanrix IPV Hib zapłaciłam niecałe 100zł. Nie było aż tak źle. ;)

reklama
byliśmy dzis na kolejnym szczepieniu, Maja zniosła to bardzo dzielnie, tylko zapłakała przy ukłuciach, a potem przy ubieraniu to sięnawet smiała, czeka nas jeszcze jedno szczepienie w połowie maja i potem to juz dopiero jak skończy roczek

Do góry