vive
Fanka BB :)
Vive, my do dr Trybały chodzimy, ktoś nam polecił, ale jak tylko z kimś rozmawiam to każdy do dr Brzyszcz chodzi więc nie wiem czy dobrze wybraliśmy....się okaże jak zaczną się jakieś poważne sprawy.
Póki co okazało się, że te nowe zmiany skórne u Olka to reakcja na szczepienie :/ Teoretycznie nie powinno nic takiego się dziać, bo szczepionki nie zawierały żywych bakterii, ale Pani dr powiedziała, że Młody nie jest pierwszym dzieckiem z taką reakcją i coś mi się zdaję, że jakaś partia felerna była :/
To ja też Ci polecam dr Brzyszcz :-) W każdej chwili możesz zmienić lekarza ;-) Pani doktor to po prostu Anioł-nigdy nie odmówiła mi przyjęcia, nawet jak brakowało numerków. Kiedyś byłam u niej pół godziny przed końcem jej dyżuru a na poczekalni siedzialo kilkanaście matek z dziećmi bez numerków Telefon odbiera zawsze i często w ten właśnie sposób bardzo mi pomogła. Dzisiaj na przykład zaczęła przyjmować dzieci pół godziny przed czasem. I świadczy też wizyty domowe. Same zalety :-)
My dzisiaj po szczepieniu-Maks troszkę płakał przy wkłuciu, ale poza tym był bardzo dzielny. I mój Mopsik waży teraz już 7450, czyli w 7 tygodni przybrał 1,8 kg :-)
Ostatnia edycja: