reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

aniulla juz przesiadujesz na działeczce:) a kiedy wpadniesz na kawke? czy pojdziemy na spacer?? juz nie pilnuje macka tylko tubki robie wiec jak cos to pisz:) to pojdziemy.Dawno sie nie widziałysmy cholerka,przez to ,ze moj tyle w domu to nawet nie moge na kompie posiedziec i jakas zakrecona jestem:( jak tam Borysek??zdrowy?

wczoraj robilismy przemeblowanie i mojego z dziecmi wygoniłam aby troche ogarnac.kurcze musze przemalowac pokoj i dzieciecy pokoik, wogole to musimy generalny remont kuchni i łazienki zrobic:(( a ten jeszcze roboty nie ma .normalnie pozabijamy sie jak gdzies nie wyjedzie:D Waszi sa za granica nie slyszeli o jakies robocie dla szlifierza?badz innej:D pozbyłabym sie z checia:D

reklama
ewon ja tam do miasta się nie spiesze jak na razie :-) także jak co to zbieraj maluchy i na działkę dawaj , dzieciaki tu mają raj piaskownica, ślizgawka itd. dużo miejsca do biegania :tak: oni sobie polatają a my kawkę spokojnie będziemy mogły wypić

ewon nic nie mów o remontach. Wczoraj tak się wkurzyłam... we wrześniu robiliśmy generalny remont pokoju (niestety tylko jednego bo na resztę nie mieliśmy kasy) dla maluszka, żeby jak się urodzi wszystko było czyste i nowe. Jako, że chcieliśmy mieć zrobiony pokój idealnie- gładzenie ścian, malowanie, zmiana gniazdek, puścić w ścianie kabel do kinkietu- po prostu wszystko co się da (oprócz podłogi, bo mieliśmy nowe panele) wzięliśmy "fachowców". Nie dość, że umawialiśmy się, że zrobią pokój w 3-4 dni, a robili tydzień, to jeszcze ciągle coś im się nie podobało... Efekt nie był taki jak oczekiwałam, więc zapłaciłam mniej niż miało być, ale jak teraz patrzę to nie powinnam im w ogóle płacić. W miejscu gdzie idzie kabel do kinkietu zrobiła się ciemna smuga, farba odpada- wczoraj M oparł się o ścianę i na plecach został mu kawał farby:wściekła/y: o popsutych panelach nie wspominam:wściekła/y:

widzę ,że nie tylko ja mam pecha do "fachowców" , przez ostatnie 3 lata jak budowaliśmy domek to mi nieźle nerwy zszarpali :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: usterka przy tych pseudo fachmanach to maly pikus ale na szczęście już mamy to za sobą i obysmy więcej nie trafili na takich papraków jacy u nas robili bo nie ręcze za siebie , hehe

Wspolczuje klopotów remontowych. Tez niestety jestem juz doswiadczona w tej kwestii. Przy remoncie mieszkania przerobilam 3 ekipy. Pierwszy koles mnie normalnie okradł a na koniec zaszantazował ze robote mi wstrzyma (wywalilam jedna scianke dzialowa i nie zglosilam jej). Drugi tez okazal sie wielkim oszustem i jeszcze kasy sie domagal przez radce prawnego. Rok wymienialismy sie korespondecja. Narazie od pol roku cisza. Mam nadzieje ze sprawa juz zakonczona. Dopiero trzeci facet skonczyl remont. Z polecenia, ale i tak na zakonzcenie bylo kilka zongów. Ale ze ogolnie duzo mi pomogł, wiele rzeczy wyprostował i nie zdarł ze mnie to juz przełknełam te kilka niedoróbek. Teraz juz tego nie widze.
Na przyszlosc......umowa przede wszytskim-pisemna, i zadnych zaliczek !!!!

Miłego dnia!!!!

dziewczynki współczuję takich przejść, odpukać u mnie jeszcze tak nie było

kobietki ważne info
7-10 czerwca i 14-17 czerwca w godz. 14-19.30 mam praktyki zawodowe w swojej szkole w Zdrojach jak byście były chętne to się decydujcie i dajcie mi znać to was poumawiam:-D koszt maksymalny zabiegu to 70zł za full wypas

zabieg dobierany jest do rodzaju cery i efektu jaki zamierza się osiągnąć, standardem jest: demakijaż, peeling, masaż twarzy, szyi i dekoltu, maska ziołowa,
potem może być sonoforeza, jonoforeza, mikrodermabrazja, galwanizacja, peeling kawitacyjny, darsonwalizacja, mezoterapia bezigłowa oczyszczanie manualne, na to na koniec kładzie się maske algową.
można przyjść na hennę i regulację brwi, depilację ciepłym woskiem

serdecznie zapraszam:-D

Cześć dziewczyny, współczuje przejść remontowych, a nas tez remoncik pełną parą bo kupiliśmy z M nowe mieszkanko ( w końcu swoje ) i roboty tam co nie miara. Na szczęście większość M robi sam, pomaga mu czasem znajomy moich teściów, powiem Wam złoty człowiek, dokładny, sumienny,a robota pali mu się w rękach. Życzę miłego dzionka, choć w takim tragicznym momencie ....
matylda ja chętnie się zapiszę razem z siostrą, przyda nam się taki relaksik przed weselem :)

reklama
owieczko na jaki termin cię pisać i na która godzinę? czy obie z siostra chcecie żebym to ja się wami zajęła czy jedna z was mogę wpisać do mojej "łóżkowej" partnerki?
jak możesz to podaj mi swoje imię i nazwisko na priv, będzie mi łatwiej wciągnąć was na listę:-)

Do góry