aniulla z checia jak bedzie pogoda bo teraz taka zryta pogoda,ze szok( jeszcze w tym tyg ide na badania z damianem a i w nastepnym ide z nim do chirurga ciekawe czy bedzie kazał zrobic mu zabieg jak tak to znowu szpital
reklama
aniulla26
mamuśka
matylda a taki zabieg daje jakies efekty czy trzeba kilka razy powtorzyc , zeby bylo widac poprawe? bo brzmi kuszaco
ewon a czemu maly ma miec zabieg? co sie dzieje?
ewon a czemu maly ma miec zabieg? co sie dzieje?
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
aniulla czasem już po pierwszym zabiegu są efekty, ale dla utrwalenia trzeba go powtórzyć
ewon co ci dolega?
ewon co ci dolega?
WITAM DZIEWCZYNY
KURCZE JESTEM TAKA ZMECZONA, MOJA MALA DOSTALA ANGINY ROPNEJ, ALE TAK STRASZNIE JA WYSYPALO W BUZI, SAME CZOPY ROPNE NA POLICZKACH WARGACH JEZYKU I GARDLE OKROPNIE ANI JESC ANI PIC, JESZCZE SIE OKAZALO ZE ANTYBIOTYK JA UCZULIŁ I MUSIELISMY NOWY BO CAŁĄ JĄ WYSYPAŁO, WSZĘDZIE KROSTKI MASAKRA, DOBRZE ZE JA JA JESZCZE PIERSIA KARMIE WIEC TROCHE MLECZKA CHOCIAZ MOJEGO ZJE, A MARUDNA TAKA OKROPNIE TYLKO NA RĘKACH, NIE CIERPIE JAK TAKI MAŁE DZIECIĄTKA CHORUJĄ....
KURCZE JESTEM TAKA ZMECZONA, MOJA MALA DOSTALA ANGINY ROPNEJ, ALE TAK STRASZNIE JA WYSYPALO W BUZI, SAME CZOPY ROPNE NA POLICZKACH WARGACH JEZYKU I GARDLE OKROPNIE ANI JESC ANI PIC, JESZCZE SIE OKAZALO ZE ANTYBIOTYK JA UCZULIŁ I MUSIELISMY NOWY BO CAŁĄ JĄ WYSYPAŁO, WSZĘDZIE KROSTKI MASAKRA, DOBRZE ZE JA JA JESZCZE PIERSIA KARMIE WIEC TROCHE MLECZKA CHOCIAZ MOJEGO ZJE, A MARUDNA TAKA OKROPNIE TYLKO NA RĘKACH, NIE CIERPIE JAK TAKI MAŁE DZIECIĄTKA CHORUJĄ....
czesc z wieczorka
kaoru - to ci się strasznie córcia pochorowała- i to jeszcze gardełko--kurujcie się !!!
hogata - a TY słomiana wdówka - ze tak się spytam po suwaczku?
matylda - ostro działasz w tej swojej szkółce- ja jakoś nigdy żadnych zabiegów na twarzy nie robiłami nawet nie wiem czego mogłabym sie spodziewać...
u mnie na szczęście jeżeli chodzi o sprawy remontowe to tata, tesciu i mężu to budowlańcy---- więc zawsze albo sami coś dobrze potrafią zrobić albo wezmą sprawdzonych ludzi
dobrej nocy
ps. niewyobrażalna tragedia-------- do dziś trudno mi w to uwierzyć - zapalam
[*]
kaoru - to ci się strasznie córcia pochorowała- i to jeszcze gardełko--kurujcie się !!!
hogata - a TY słomiana wdówka - ze tak się spytam po suwaczku?
matylda - ostro działasz w tej swojej szkółce- ja jakoś nigdy żadnych zabiegów na twarzy nie robiłami nawet nie wiem czego mogłabym sie spodziewać...
u mnie na szczęście jeżeli chodzi o sprawy remontowe to tata, tesciu i mężu to budowlańcy---- więc zawsze albo sami coś dobrze potrafią zrobić albo wezmą sprawdzonych ludzi
dobrej nocy
ps. niewyobrażalna tragedia-------- do dziś trudno mi w to uwierzyć - zapalam
[*]
aniulla26
mamuśka
dzień dobry :-)
karou dużo zdrówka dla was
matylda to ja bym się chciała zapisać na takiego full wypasa a co mi tam :-)
trzeba zaczac coś działać co by się za szybko nie zestarzeć
karou dużo zdrówka dla was
matylda to ja bym się chciała zapisać na takiego full wypasa a co mi tam :-)
trzeba zaczac coś działać co by się za szybko nie zestarzeć
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
hana aniulla to decydujcie się szybko i dajcie mi znać to was zapiszę, naprawdę warto bo płacicie tylko za materiał nie za usługę. dla przykładu powiem wam że zabieg mikrodermabrazij w salonie kosztuje do 250zł a u nas w szkole jedyne 60zł.
najpóźniej muszę wiedzieć w piątek 23.04
zabiegi są w godzinach 14-19.30
hana napewno będziesz miała zdiagnozowaną skórę, i do niej odpowiednio dobrany zabieg, niczym cię nie otruję ani tym bardziej nie oszpecę
najpóźniej muszę wiedzieć w piątek 23.04
zabiegi są w godzinach 14-19.30
hana napewno będziesz miała zdiagnozowaną skórę, i do niej odpowiednio dobrany zabieg, niczym cię nie otruję ani tym bardziej nie oszpecę
Ostatnia edycja:
hej
matylda ja sie zgłaszam a to sie ci placi czy tam? do czerwca uzbieram hihi jakos sie odhamiłabym od tego wszystkiego ,bo czuje sie jakbym miała z 40lat(( musze zadzwonic do bratowej niech mi włoski zrobi bo jakos tak kijowo sie czuje (
aniulla ze stulejka problemo mamy lekarka mowila,ze chirurg zadecyduje co i jak.a na krew dzis mialam isc ale Kuba jeszcze spi.Pójde jutro ,mam nadzieje,ze wydja ok,ze nic sie nie dzieje z Damiana watroba.bo ma jakas niby cytomegalie a to wirus co nie daje zadnych oznak ,ale niszczy serce i wątrobe.
kaoru duzo zdrówka)
matylda ja sie zgłaszam a to sie ci placi czy tam? do czerwca uzbieram hihi jakos sie odhamiłabym od tego wszystkiego ,bo czuje sie jakbym miała z 40lat(( musze zadzwonic do bratowej niech mi włoski zrobi bo jakos tak kijowo sie czuje (
aniulla ze stulejka problemo mamy lekarka mowila,ze chirurg zadecyduje co i jak.a na krew dzis mialam isc ale Kuba jeszcze spi.Pójde jutro ,mam nadzieje,ze wydja ok,ze nic sie nie dzieje z Damiana watroba.bo ma jakas niby cytomegalie a to wirus co nie daje zadnych oznak ,ale niszczy serce i wątrobe.
kaoru duzo zdrówka)
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
oki karou i ewon już was zapisuję tylko konkretnie na jaki dzień i godzinę:-)
ewon płaci się w sekretariacie, hehehe chciałabym żeby to mi do fartuszka wpadało w dodatku pracując na materiale szkoły poproszę cię na priv o imię i nazwisko bo nie zapiszę nickiem z BB ;-)
ewon płaci się w sekretariacie, hehehe chciałabym żeby to mi do fartuszka wpadało w dodatku pracując na materiale szkoły poproszę cię na priv o imię i nazwisko bo nie zapiszę nickiem z BB ;-)
reklama
aniulla26
mamuśka
matylda to ja sie pisze :-) a mozna zapisac sie np na 2 zabiegi w jakims tam odstepie czasu po tej samej cenie?? :-) no i tesciowka moja tez by chciala da rade ??
ewon oby tylko to sie nie okazalo prawda z tym wirusem
ewon oby tylko to sie nie okazalo prawda z tym wirusem