reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

aniulla z checia jak bedzie pogoda:) bo teraz taka zryta pogoda,ze szok:(( jeszcze w tym tyg ide na badania z damianem a i w nastepnym ide z nim do chirurga ciekawe czy bedzie kazał zrobic mu zabieg:( jak tak to znowu szpital:(

reklama
WITAM DZIEWCZYNY
KURCZE JESTEM TAKA ZMECZONA, MOJA MALA DOSTALA ANGINY ROPNEJ, ALE TAK STRASZNIE JA WYSYPALO W BUZI, SAME CZOPY ROPNE NA POLICZKACH WARGACH JEZYKU I GARDLE OKROPNIE:no::no::no::no::no: ANI JESC ANI PIC, JESZCZE SIE OKAZALO ZE ANTYBIOTYK JA UCZULIŁ I MUSIELISMY NOWY BO CAŁĄ JĄ WYSYPAŁO, WSZĘDZIE KROSTKI MASAKRA, DOBRZE ZE JA JA JESZCZE PIERSIA KARMIE WIEC TROCHE MLECZKA CHOCIAZ MOJEGO ZJE, A MARUDNA TAKA OKROPNIE TYLKO NA RĘKACH, NIE CIERPIE JAK TAKI MAŁE DZIECIĄTKA CHORUJĄ....:angry::angry::angry::angry:

czesc z wieczorka
kaoru - to ci się strasznie córcia pochorowała- i to jeszcze gardełko--kurujcie się !!!

hogata - a TY słomiana wdówka - ze tak się spytam po suwaczku?

matylda - ostro działasz w tej swojej szkółce- ja jakoś nigdy żadnych zabiegów na twarzy nie robiłami nawet nie wiem czego mogłabym sie spodziewać...

u mnie na szczęście jeżeli chodzi o sprawy remontowe to tata, tesciu i mężu to budowlańcy---- więc zawsze albo sami coś dobrze potrafią zrobić albo wezmą sprawdzonych ludzi

dobrej nocy

ps. niewyobrażalna tragedia-------- do dziś trudno mi w to uwierzyć - zapalam
[*]

dzień dobry :-)

karou dużo zdrówka dla was:tak:

matylda to ja bym się chciała zapisać na takiego full wypasa :tak: a co mi tam :-)
trzeba zaczac coś działać co by się za szybko nie zestarzeć :eek:

hana aniulla to decydujcie się szybko i dajcie mi znać to was zapiszę, naprawdę warto bo płacicie tylko za materiał nie za usługę. dla przykładu powiem wam że zabieg mikrodermabrazij w salonie kosztuje do 250zł a u nas w szkole jedyne 60zł.
najpóźniej muszę wiedzieć w piątek 23.04
zabiegi są w godzinach 14-19.30

hana napewno będziesz miała zdiagnozowaną skórę, i do niej odpowiednio dobrany zabieg, niczym cię nie otruję ani tym bardziej nie oszpecę:-D

Ostatnia edycja:
hej:)
matylda ja sie zgłaszam:) a to sie ci placi czy tam? do czerwca uzbieram hihi jakos sie odhamiłabym od tego wszystkiego ,bo czuje sie jakbym miała z 40lat:((( musze zadzwonic do bratowej niech mi włoski zrobi bo jakos tak kijowo sie czuje :((

aniulla ze stulejka problemo mamy:( lekarka mowila,ze chirurg zadecyduje co i jak.a na krew dzis mialam isc ale Kuba jeszcze spi:(.Pójde jutro ,mam nadzieje,ze wydja ok,ze nic sie nie dzieje z Damiana watroba.bo ma jakas niby cytomegalie a to wirus co nie daje zadnych oznak ,ale niszczy serce i wątrobe.

kaoru duzo zdrówka:))

oki karou i ewon już was zapisuję tylko konkretnie na jaki dzień i godzinę:-)
ewon płaci się w sekretariacie, hehehe chciałabym żeby to mi do fartuszka wpadało w dodatku pracując na materiale szkoły :-D poproszę cię na priv o imię i nazwisko bo nie zapiszę nickiem z BB ;-)

reklama
matylda to ja sie pisze :-) a mozna zapisac sie np na 2 zabiegi w jakims tam odstepie czasu po tej samej cenie?? :-) no i tesciowka moja tez by chciala da rade ??
ewon oby tylko to sie nie okazalo prawda z tym wirusem :no:

Do góry