reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

aniulla da radę:-D, zabiegi są po tych samych cenach nie zależnie czy to jest pierwszy czy 10ty

mam 8 dni praktyk i mogę przyjąć 8 kobietek, proszę rezerwujcie konkretne dni wtedy będzie łatwiej i żadna się nie nałoży i nie zostanie na lodzie

jeszcze raz piszę 7,8,9,10- 06 godz. 14.30 i 17.00 i 14,15,16,17.06 w tych samych godzinach

łatwiej mnie złapać na gg 9674327:-)

Ostatnia edycja:
reklama
matylda nam pasuje 10 czerwca ok godziny 16 :-) tylko powiedz jak dlugo trwa taki zabieg? bo musimy sie z nia podzielic jakos opieka nad malym

aha no i w jakims mozliwym odstepie ( ty pewnie wiesz jaka bedzie optymalna przerwa ) chcialabym sie odrazu umowic na powtorke z rozrywki :tak:

aniulla ze stulejka problemo mamy:( lekarka mowila,ze chirurg zadecyduje co i jak.a na krew dzis mialam isc ale Kuba jeszcze spi:(.Pójde jutro ,mam nadzieje,ze wydja ok,ze nic sie nie dzieje z Damiana watroba.bo ma jakas niby cytomegalie a to wirus co nie daje zadnych oznak ,ale niszczy serce i wątrobe.
o matko ja jak słysze cytomegalie to az mi ciarki przechadza u mnie było podejrzenie u kACPERKA dopiero badania krwi w poznaiu wykluczyły to cholerstwo krew mu pobrali na arkonskiej a maz jechal z probka krwi do poznania i mial na to 4 godz tylko zeby krew było ok u nas nie mogli znalesc przyczyny krwawienia malego po porodzie do głowki i uczepili sie tej cytomegalii ale na szczescie jej nie ma bo powoduje powazne wady
no cytomegalia jest nie grozna dla dorosłych oznak nie daje albo podobne do grypowych niebezpieczna jest dla noworodków i kobiet w ciazy nie wiem jak to sie ma z starszymi dziecim ale oby twoj synek tego cholerstwa nie miał

aniulla w takim razie teściowa piszę na 9 czerwca a ciebie na 10 czerwca, pasowało by?
podaj mi proszę imię i nazwisko teściowej i swoje

kobietki zostały mi już tylko 2 wolne terminy
16.06 i 17.06

karou zapisałam was:-)
ewulec na który termin cię pisać??

aaa dziewczynki podaję linka jak do szkoły dojechać:
Centrum Edukacji Zdroje, Szczecin, Liceum, Technikum, Studium Szkoły Policealne, Kursy maturalne, wieczorowe zaoczne, Szczecinie, Ogólnokształcące, po Gimnazjum, Szkole Podstawowej

Ostatnia edycja:
owca zapisałam was na 17.06 na godz. 17.00 mam nadzieję że godzina będzie wam odpowiadała:-)

hallo kobietki pisać bo watek opustoszał !!!!!!!!!!!

owca zapisałam was na 17.06 na godz. 17.00 mam nadzieję że godzina będzie wam odpowiadała:-)

hallo kobietki pisać bo watek opustoszał !!!!!!!!!!!
no faktycznie pusto tu:no::no::no::no:
kurcze moja mała nie dość że angina ropna ją spotkała to się okazało że wysypkę jeszcze dostała. Myślałam że to reakcja uczuleniowa na antybiotyk więc zmieniliśmy, ale co się okazało że dwa tygodnie temu szczepiłam ją na odre-różyczkę-świnkę i to reakcja po tej szczepionce:no::no::no::no: też miałyście jakieś powikłania po tym zastrzyku?

witam z rana :-)

my też musimy na szczepienie isc miedzy 13 a 15 miesiacem , wiec to juz :szok: ale ten czas leci , to szczepienie to chyba przeciw odrze bedziemy mieli

milego dnia dziewczyny :-)

reklama
hej wam:)
wstałam wcześniej bo ide z Damianem na krew.a ta niby cytomegalie to on juz ma.ale w maju sie dowiem wiecej na arkonskiej.ja poprostu do tego szpitala mam jakies przyciaganie i Kuba tam chodzi i teraz Damian zaczyna.Juz tez myslałam aby tam pojsc do pracy:D jako salowa,ale musze z tesciowa zagadac i z julkiem czy moge tesciowej powierzyc dzieci.bo on troche z glowka ma nie tak:D .te dni tak leca ,ze jakos nie moge sie połapac.a jeszcze moj w domu to juz wogole.ostatnio był u mojego brata (pomagał mu) to szczerze odrazu lepiej sie czułam:) i zoorganizowana byłam.

matylda na 17.06mozesz mnie zapisac.a godzina to napisz która Ci została:)

Do góry