reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

heja,
swieta swieta i po swietach. Od jutra wracamy do codziennosci. Ja to nawet sie ciesze.

Widzialyscie fotki ze spotkania warszawianek? Z tego co czytalam udało sie wysmienicie, dziewczyny zadowolone czekaja juz na nastepne. https://www.babyboom.pl/forum/warsz...ch-mam-warszawa-38072/index3.html#post5224900

A co myślicie o naszym spotkaniu? Macie propzycje na miejscówkę? Mnie jakos nic nie przychodzi do głowy....A chyba warto pomyśleć. Fajnie by było sie spotkac i razem spedzic czas w realu :tak:

reklama
Witam wszystkie mamy poświątecznie. Przed świętami nawalił mi laptop i nie miałam jak poczytać i popisać na ale już jest ok więc nadrabiam zaległości.:-)
najadłam się na te święta że ho ho:-d:-d:-d:-d
ale i w lodówce dużo zostało, jak zwykle przesadziłam z ilością jedzenia, cóż do końca tygodnia będziemy jeszcze stare zapasy męczyc:-):-):-):-):-)
ładna dziś pogoda byłyśmy na 2 godzinki na spacerku, cieplutko fajnie oby już tak było i coraz cieplej nawet;-);-);-);-)

frotka wielkie buziole dla Mili

byliśmy dziś na Niedziałkowskiego na kontrolnym badaniu słuchu Mateusza, wszystko jest ok tylko pani doktor podejrzewa u młodego 3ci migdał a wszystko przez nawracające katary i chrapanie w nocy. za miesiąc kontrola.
świat wcale nie odczułam, wydawało mi się że to sobota i niedziela. pospałam, wypoczęłam i znów na 2 dni zostałam sama z dziećmi

Witam :) Już tu kiedyś pisałam ale jakoś ostatnio zapomniałam o tym że posiadam takie coś jak komputer... :p po całym dniu sprzątania, gotowania, opieki nad Małą wieczorem mialam tylko ochotę na kąpiel i sen :). Czas nadrobić zaległości :). Moja Niunia ma już 2,5 miesiąca i jest istnym Aniołkiem :) każdemu życzę takiego grzecznego dziecka :). Mając 3 tygodnie spała już 8h bez przerwy w nocy :). A teraz sypia od 21 do 6-7 :) w dzień jest tak grzeczna że czasem zapominam że mam dziecko :). Jest małym śpioszkiem :). Już się doczekać nie możemy ładnej pogody i całodniowego spacerowania :)

u nas swieta minely zdecydowania ze szybko
maz juz dzis wyjechał do pracy wiec znow sama z maluchami
Kacper dzis kończy roczek minął ten rok bardzo szybko zal mi troszkę ze juz nie będzie taki malutki
my siedzimy w domku Kacper jeszcze 2 dni antybiotyku

Witajcie, dawno tu nie zaglądałam, teraz to nawet nie wiem czy nadrobię zaległości.... u nas strasznie ciężko już 3 tydzień borykamy się z zapaleniem oskrzeli u Wiktorka :-( w między czasie spędziliśmy prawie tydzień z szpitalu, a wcale wielkiej poprawy nie ma. Nadal gra mu cala orkiestra w oskrzelach :-( lekarka martwi się tym stanem, gdyż jest tylko dobrze po lekach, po jakimś czasie znowu tragedia, teraz robimy inhalacje z 7 razy dziennie aby mały mógł normalnie funkcjonować. Doszło do tego że jest podejrzenie o astme oskrzelowa :-( 14 kwietnia idziemy do poradni alergologicznej i tam sie pewnie wszystko wyjaśni ..... miałam nadzieje że choć to go ominie, bo sama choruję na astmę .... ale jak widać chyba mały też jest na to skazany. Przepraszam że tylko o sobie, ale nie jestem w stanie nadrobić zaległości, Wiktorek jest tak marudny, tylko na rękach sie uspakaja, a ja już nie mam sił go nosić :-:)wściekła/y::wściekła/y:Życzę miłego dnia i postaram się częściej zaglądać :-)

reklama
Do góry