reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

aniulla juz przesiadujesz na działeczce:) a kiedy wpadniesz na kawke? czy pojdziemy na spacer?? juz nie pilnuje macka tylko tubki robie wiec jak cos to pisz:) to pojdziemy.Dawno sie nie widziałysmy cholerka,przez to ,ze moj tyle w domu to nawet nie moge na kompie posiedziec i jakas zakrecona jestem:( jak tam Borysek??zdrowy?

wczoraj robilismy przemeblowanie i mojego z dziecmi wygoniłam aby troche ogarnac.kurcze musze przemalowac pokoj i dzieciecy pokoik, wogole to musimy generalny remont kuchni i łazienki zrobic:(( a ten jeszcze roboty nie ma .normalnie pozabijamy sie jak gdzies nie wyjedzie:D Waszi sa za granica nie slyszeli o jakies robocie dla szlifierza?badz innej:D pozbyłabym sie z checia:D

reklama
ewon ja tam do miasta się nie spiesze jak na razie :-) także jak co to zbieraj maluchy i na działkę dawaj , dzieciaki tu mają raj piaskownica, ślizgawka itd. dużo miejsca do biegania :tak: oni sobie polatają a my kawkę spokojnie będziemy mogły wypić

ewon nic nie mów o remontach. Wczoraj tak się wkurzyłam... we wrześniu robiliśmy generalny remont pokoju (niestety tylko jednego bo na resztę nie mieliśmy kasy) dla maluszka, żeby jak się urodzi wszystko było czyste i nowe. Jako, że chcieliśmy mieć zrobiony pokój idealnie- gładzenie ścian, malowanie, zmiana gniazdek, puścić w ścianie kabel do kinkietu- po prostu wszystko co się da (oprócz podłogi, bo mieliśmy nowe panele) wzięliśmy "fachowców". Nie dość, że umawialiśmy się, że zrobią pokój w 3-4 dni, a robili tydzień, to jeszcze ciągle coś im się nie podobało... Efekt nie był taki jak oczekiwałam, więc zapłaciłam mniej niż miało być, ale jak teraz patrzę to nie powinnam im w ogóle płacić. W miejscu gdzie idzie kabel do kinkietu zrobiła się ciemna smuga, farba odpada- wczoraj M oparł się o ścianę i na plecach został mu kawał farby:wściekła/y: o popsutych panelach nie wspominam:wściekła/y:

widzę ,że nie tylko ja mam pecha do "fachowców" , przez ostatnie 3 lata jak budowaliśmy domek to mi nieźle nerwy zszarpali :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: usterka przy tych pseudo fachmanach to maly pikus ale na szczęście już mamy to za sobą i obysmy więcej nie trafili na takich papraków jacy u nas robili bo nie ręcze za siebie , hehe

Wspolczuje klopotów remontowych. Tez niestety jestem juz doswiadczona w tej kwestii. Przy remoncie mieszkania przerobilam 3 ekipy. Pierwszy koles mnie normalnie okradł a na koniec zaszantazował ze robote mi wstrzyma (wywalilam jedna scianke dzialowa i nie zglosilam jej). Drugi tez okazal sie wielkim oszustem i jeszcze kasy sie domagal przez radce prawnego. Rok wymienialismy sie korespondecja. Narazie od pol roku cisza. Mam nadzieje ze sprawa juz zakonczona. Dopiero trzeci facet skonczyl remont. Z polecenia, ale i tak na zakonzcenie bylo kilka zongów. Ale ze ogolnie duzo mi pomogł, wiele rzeczy wyprostował i nie zdarł ze mnie to juz przełknełam te kilka niedoróbek. Teraz juz tego nie widze.
Na przyszlosc......umowa przede wszytskim-pisemna, i zadnych zaliczek !!!!

Miłego dnia!!!!

dziewczynki współczuję takich przejść, odpukać u mnie jeszcze tak nie było

kobietki ważne info
7-10 czerwca i 14-17 czerwca w godz. 14-19.30 mam praktyki zawodowe w swojej szkole w Zdrojach jak byście były chętne to się decydujcie i dajcie mi znać to was poumawiam:-D koszt maksymalny zabiegu to 70zł za full wypas

zabieg dobierany jest do rodzaju cery i efektu jaki zamierza się osiągnąć, standardem jest: demakijaż, peeling, masaż twarzy, szyi i dekoltu, maska ziołowa,
potem może być sonoforeza, jonoforeza, mikrodermabrazja, galwanizacja, peeling kawitacyjny, darsonwalizacja, mezoterapia bezigłowa oczyszczanie manualne, na to na koniec kładzie się maske algową.
można przyjść na hennę i regulację brwi, depilację ciepłym woskiem

serdecznie zapraszam:-D

Cześć dziewczyny, współczuje przejść remontowych, a nas tez remoncik pełną parą bo kupiliśmy z M nowe mieszkanko ( w końcu swoje ) i roboty tam co nie miara. Na szczęście większość M robi sam, pomaga mu czasem znajomy moich teściów, powiem Wam złoty człowiek, dokładny, sumienny,a robota pali mu się w rękach. Życzę miłego dzionka, choć w takim tragicznym momencie ....
matylda ja chętnie się zapiszę razem z siostrą, przyda nam się taki relaksik przed weselem :)

reklama
owieczko na jaki termin cię pisać i na która godzinę? czy obie z siostra chcecie żebym to ja się wami zajęła czy jedna z was mogę wpisać do mojej "łóżkowej" partnerki?
jak możesz to podaj mi swoje imię i nazwisko na priv, będzie mi łatwiej wciągnąć was na listę:-)

Do góry