reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Witam po świętach:-) Strasznie szybko zleciało- w niedziele śniadanko, szykowanie na ślub, wesele... i po świętach;-)
Wczoraj byliśmy jeszcze na wsi odpocząć, a od dzisiaj szara rzeczywistość.

DZIEN DOBRY

JA PRZED PRACĄ WPADAM ŻYCZYĆ MIŁEGO, SŁONECZNEGO DNIA

dla kacperka najlepsze życzonka urodzinowe----- jak tam - co wyciągnął roczniak------- bo mój z tego co pamiętam to kielonek i kasiorkę - haha

Ostatnia edycja:
cześć Kobitki :-)

u nas swieta minely zdecydowania ze szybko
maz juz dzis wyjechał do pracy wiec znow sama z maluchami
Kacper dzis kończy roczek minął ten rok bardzo szybko zal mi troszkę ze juz nie będzie taki malutki
my siedzimy w domku Kacper jeszcze 2 dni antybiotyku

ja też już sama zostałam z dzidziem, mój piękny juz w poniedziałek wielkanocny musiał wyjeżdżać :crazy: przerąbane z tymi wyjazdami , w sobote skończyliśmy budowę domku na działce , więc nawet nie zdążył dobrze odpocząć , no ale coś za coś ...
my sobie za to na działeczce siedzimy i jest suuuuper , słonko świeci , dzidziul zadowolony lata cały dzień po ogródku , widać że mu się bardzo podoba , więc zastanawiam się czy wogóle wracac do centrum czy czasami nie zostać tu całe lato :-)

pozdrawiam z wyspy puckiej :-)

ewon kiedy nas odwiedzicie ??

ps .
a jakby któraś miała ochote wpaść na grilka to też zapraszam :tak:

aniulla no to moze sie spotkamy na wyspie ja od maja zaczynam grillowanie na działeczce tez mamy na wyspie puckiej :-)

dzięki za życzonka dla małego

frotka pisz do nas

a ja miałam okazję spotkać się dziś z naszą Iwonką i małą Marysią:tak:
to dwie cudowne ciepłe i bardzo miłe kobietki, byłyśmy razem na zakupkach lumpkowych, niestety Marynia zrobiła się śpiąca i Iwonka musiała uciekać do domu. mam cichą nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy :-)

obkupiłam całą 3kę od stóp do głów, troszkę kasy poszło ale jestem baardzo zadowolona:-D

aniulla grilek to brzmi kusząco;-)

reklama
czesc jeszcze z wieczorka

piękny dzionek dziś zaliczony no i odbyła się już na naszym ogródku inauguracja sezonu grilowego--- haha - gril przepalony po zimie.

mam tu dla zainetresowanych dziewczynek nr do poradni genetycznej: 91 466 15 53 bądz koncówka jeszcze 52
iwonka - bo chyba z tego co pamiętam to Ty - jest tam info na tablicy ze od 2009 roku wymagane jest skierowanie od rodzinnego --- więc może jak Ty byłaś wcześniej to nie było potrzebne..... a ja waśnie tydzien temu bylam juz w ramach tej poradni na usg piersi, dopochwowym i markery + dodatkowo jakies poszerzone testy wysokiego ryzyka raka piersi...... bardzo fajni lekarze - dużo w ogóle ludzi ---ciesze się ze jestem pod kontrolą---- wszystko wyszło a bałam się szczególnie o piersi.......

matylda - fajnie ze spotkanko się udalo i mam nadzieję ze to nasze szczecinskie też wypali
aniulla - mój na szczęście jeszcze tydzien jest w domku - ale niestety juz w pn też wyjedza - więc na razie cieszymy się rodzinką

pozdrawiam i dobrej nocki życzę

Do góry