reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Witam po świętach:-) Strasznie szybko zleciało- w niedziele śniadanko, szykowanie na ślub, wesele... i po świętach;-)
Wczoraj byliśmy jeszcze na wsi odpocząć, a od dzisiaj szara rzeczywistość.

DZIEN DOBRY

JA PRZED PRACĄ WPADAM ŻYCZYĆ MIŁEGO, SŁONECZNEGO DNIA

dla kacperka najlepsze życzonka urodzinowe----- jak tam - co wyciągnął roczniak------- bo mój z tego co pamiętam to kielonek i kasiorkę - haha

Ostatnia edycja:
cześć Kobitki :-)

u nas swieta minely zdecydowania ze szybko
maz juz dzis wyjechał do pracy wiec znow sama z maluchami
Kacper dzis kończy roczek minął ten rok bardzo szybko zal mi troszkę ze juz nie będzie taki malutki
my siedzimy w domku Kacper jeszcze 2 dni antybiotyku

ja też już sama zostałam z dzidziem, mój piękny juz w poniedziałek wielkanocny musiał wyjeżdżać :crazy: przerąbane z tymi wyjazdami , w sobote skończyliśmy budowę domku na działce , więc nawet nie zdążył dobrze odpocząć , no ale coś za coś ...
my sobie za to na działeczce siedzimy i jest suuuuper , słonko świeci , dzidziul zadowolony lata cały dzień po ogródku , widać że mu się bardzo podoba , więc zastanawiam się czy wogóle wracac do centrum czy czasami nie zostać tu całe lato :-)

pozdrawiam z wyspy puckiej :-)

ewon kiedy nas odwiedzicie ??

ps .
a jakby któraś miała ochote wpaść na grilka to też zapraszam :tak:

aniulla no to moze sie spotkamy na wyspie ja od maja zaczynam grillowanie na działeczce tez mamy na wyspie puckiej :-)

dzięki za życzonka dla małego

frotka pisz do nas

a ja miałam okazję spotkać się dziś z naszą Iwonką i małą Marysią:tak:
to dwie cudowne ciepłe i bardzo miłe kobietki, byłyśmy razem na zakupkach lumpkowych, niestety Marynia zrobiła się śpiąca i Iwonka musiała uciekać do domu. mam cichą nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy :-)

obkupiłam całą 3kę od stóp do głów, troszkę kasy poszło ale jestem baardzo zadowolona:-D

aniulla grilek to brzmi kusząco;-)

reklama
czesc jeszcze z wieczorka

piękny dzionek dziś zaliczony no i odbyła się już na naszym ogródku inauguracja sezonu grilowego--- haha - gril przepalony po zimie.

mam tu dla zainetresowanych dziewczynek nr do poradni genetycznej: 91 466 15 53 bądz koncówka jeszcze 52
iwonka - bo chyba z tego co pamiętam to Ty - jest tam info na tablicy ze od 2009 roku wymagane jest skierowanie od rodzinnego --- więc może jak Ty byłaś wcześniej to nie było potrzebne..... a ja waśnie tydzien temu bylam juz w ramach tej poradni na usg piersi, dopochwowym i markery + dodatkowo jakies poszerzone testy wysokiego ryzyka raka piersi...... bardzo fajni lekarze - dużo w ogóle ludzi ---ciesze się ze jestem pod kontrolą---- wszystko wyszło a bałam się szczególnie o piersi.......

matylda - fajnie ze spotkanko się udalo i mam nadzieję ze to nasze szczecinskie też wypali
aniulla - mój na szczęście jeszcze tydzien jest w domku - ale niestety juz w pn też wyjedza - więc na razie cieszymy się rodzinką

pozdrawiam i dobrej nocki życzę

Do góry