reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
hejka

Kurcze mój net odmawiał mi prposłuszeństwa:(( U nas ok, ja trochę pracuje (pazurki,rzęsy), jeździmy działka plaża,Remont kuchni wkoncu dobiega końca,jeszcze tylko meble i dodatki i bedzie gotowa:)) Dzieci jak to dzieci troche ciagajace nosem ale lataja i szaleją:)))

hejka

mama poli gratuluje:)) oby juz bez pieluszki było:))

a co u nas, ostatnio pisałam ale z telefonu i nie wiem dlaczego zawsze jak pisze z niego mam problem aby się ukazało na forum:/ A tak to skończyło sie plażowanie , zwiedzanie, teraz robimy remont kuchni a za kare zepsuła nam się pralka:// masakra czekam czy ubezpieczyciel mi naprawi bo gwarancja serwisowa mineła a kupiłam przedłużenie ale to wtedy inni naprawiaja za zgoda ubezpieczyciela.jak się zgodza to i tak 3-4tyg bede czekac na naprawe jak nie to nie,a najgorsze ze nie wiem ile będę czekać na odpowiedź , porażka:(((
Już nie długo szkoła,troche odpoczne od młodych:) choć zacznie się ranne wstawanie lekcje:( i paskudna pogoda:(( która jest najgorsza bo nic sie nie chce:((((

Takkk Dziewczyny! Udało się :-D W środę zaczęłyśmy, a w piątek po południu już Pola "zrozumiała" o co w tym wszystkim chodzi. Jestem z Niej bardzo dumna! Nawet wczorajszą 12-godzinną podróż przeżyliśmy bez niespodzianek :-)

Najbardziej rozwala mnie:
P: -Siusiu, siusiu!
Idziemy do łazienki, P. siada na nocnik. Po chwili wstaje. Nocnik pusty.
ja: - gdzie siusiu?
P: Bąk :-):-D:-)

Mam 16 miesięcznego synka i chętnie bym się umówiła na spacer do Kasprowicza z innymi mamami i maluszkami w podobnym wieku :)
Spacery w grupie są przecież fajniejsze :)

Nie umarło! Zaraz je trochę rozruszamy. Jak u Was Dziewczyny? Przyszła jesień, robi się zimno.. Brrr... Do tego ta paskudna zmiana czasu, która totalnie wybiła mnie z rytmu :cool:
Wasze Pociechy chodzą/chodziły do przedszkoli publicznych, czy prywatnych? Napiszcie Wasze wrażenia i ceny czesnych :tak:

Buziaki :-)

reklama
Heej Mamusie:)

W końcu mogę zaglądać i pisać ,komp powrócił w domowe zacisze:)

feelis
witaj :) zapraszam na herbatke:) ja nie daleko Kasprowicza mieszkam:)

A co u mnie chłopaki chodzą do szkoły ja miedzy czasie pilnuje dziecka do tego pazurki i rzęski nadal robie. i tak w kółko ,czas leci jak szalone.Zaraz ferie zimowe, zwariuje hehehe

A co u Was?????

Do góry