reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Witam
hogata witaj
frotka a to pech z tym mieszkaniem, my 3 lata temu taz mielismy podobną sytuacje, baka wymówiła nam mieszkanie przed bożym narodzeniem, tragedia po prost, no ale na szczęście rok temu udało nam sie kupić mieszkanie na pomorzanach, ale o ile pamiętam to żadna z was w tej okolicy nie mieszka, szkoda:-:)-(
ale mgła dzisiaj, moja stasza córa powiedziała rano że zamleczyło niebo:-):-):-)
a znacie jakieś ciekawe przepisy na jajka na wielkanoc?
Przyjezdza do nas brat z żoną na święta cos fajnego chciałam zrobić;-)

reklama
Witam
hogata witaj
frotka a to pech z tym mieszkaniem, my 3 lata temu taz mielismy podobną sytuacje, baka wymówiła nam mieszkanie przed bożym narodzeniem, tragedia po prost, no ale na szczęście rok temu udało nam sie kupić mieszkanie na pomorzanach, ale o ile pamiętam to żadna z was w tej okolicy nie mieszka, szkoda:-:)-(
ale mgła dzisiaj, moja stasza córa powiedziała rano że zamleczyło niebo:-):-):-)
a znacie jakieś ciekawe przepisy na jajka na wielkanoc?
Przyjezdza do nas brat z żoną na święta cos fajnego chciałam zrobić;-)

Ja mieszkam na Pomorzanach :) od 2 lat ;)

Czesc:)

frotka współczuje my przechodzilismy ospe w styczniu Kube wysypało w sylwka 2 tyg pozniej damiana.ale chociaz jedno choróbsko bedziecie mieli z głowy.to palant,ze wam tak wypowiedział to mieszkanko poszukaj na infoludku cos znajdziecie mi sie udało kolezance znalesc tam tylko za opłaty mieszkanie i chwali sobie:)) głowa do góry bedzie dobrze.

hogata witaj zylcia również:))))))

u nas tak sobie.ale chociaz kuba dzis gładki:DDDide bo musze tuby dokonczyc i zawiesc na madalenskiego i pozniej spacerek:D

hej hej ... ale was natchnelo, nie nadarzam czytac :tak:

ale was tu duzo, fajnie !!! Dzieki za mile powitanie!!!

frotka ... trzymam kciuki zebyscie szybko nowe lokum znalezli i szybko poradzili sobie z ospa :tak:

hana ... ja jakis czas temu bylam w operze (wesele figara) , ktora tez zrobila na mnie mega wrazenie - nigdy bym nie pomyslala. Rent ... chetnie bym zobaczyla ale narazie czasu brak na rozrywki

kaoru - a robilas takie jajka ze: gotujesz na twardo, przekrajasz na pol, wydrazasz tak aby nie popsuc skorupek. Rozdrabniasz bialka z zoltkami dodajesz szczypiorek, potem napelniasz spowrotem te polowki skorupek i przed podaniem smarzy sie tylko na patelni. Nie pamietam tylko cos jeszcze sie dodawalo do tych jajek...hmmmm....w kazdym razie pycha.

zylcia, buterfly ... a ja jestem codziennie na Pomorzanach, bo tu pracuje na Smolanskiej :-D, no i mam na 9 maja 15 kolezanke, tez bb-ke :-D:tak:

pozdrawiam was wszyyyyyystkie :-)

reklama
Do góry