reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
witam

gratki wielkie dla szymka pierwszego zabka

kaoru3 no dzilena dziewczyn

my dzis tez zaliczyslismy przychodnie maly sie nam sie rozchorowal zapalene gardla kolejne juz czwarte w ciagu pol roku :(

W imieniu Szymona dziękuję za gratulacje:-)
Asiu dużo zdrówka dla Kacperka

Wyrwałam się dzisiaj do manikiurzystki zrobić paznokcie, później miałam odebrac małemu mleko z apteki, ale trochę mi zeszło z tymi paznokciami i mi aptekę zamknęli:baffled: mam nadzieję, że jutro będzie otwarta, bo zostaniemy bez mleka na święta....

Witajcie kobietki:)Szymonkowi chyba szybko wyszedł ten ząbek?Gratuluję:)Moja maleńka juz mniej marudna, ospa juz nie wyłazi ale końca nie widać. Na szczęście na buzce tylko jedna krosta i na brzusiu tez nie miała .Miłosz nadal czysty, ciekawe jak to będzie u niego.
Co do mieszkania...szkoda gadac. Po świetach przeprowadzka do Zielonej Góry.Bliżej rodziny. Przedyskutowalismy wszystkie za i przeciw...smutno mi bo lubię Szczecin ,choc mieszkamy tu tylko 3 lata. Co za rok...:(

witam was slonecznie (nareszcie co? :tak:)

frotko ... no to szkoda bardzo, ze tak wyszlo :baffled: .... ale wiem z doswiadczenia ze nie ma tego zlego wiec zycze wszytskiego dobrego !!! Na pewno wszystko sie dobrze ulozy !!! :tak:
I fajnie ze ospa was oszczedzila. Moja Kalina jeszcze nie miala .... chetnie bym ja zarazila zeby juz miec spokoj...

assiia ... a twoja corcia chodzi do przedszkola? Bidula, zatem zdrowka, zdrowka, zdrowka !!!

kaoru ... dzielna corcia, gratulacje!!!

Czarodziejka ... gratulacje dla synka. Moja Kalina tez pierwszy zabek "dostala"w okolicy 5 miesiaca :tak:

A jak was tak czytam ( bo widze ze wiekszosc ma takie malutkie dzieciaczki) probuje sobie przypomniec jak to bylo jak Kalina byla takim malym brzdacem. I przyznam sie ze wiele juz nie pamietam. A moja gwiazda ma dzis w przedszkolu "Mini liste przebojow". Spiewa piosenke Dody i choc reperuarem bylam mocno zaskoczona :baffled::szok: to fajnie jej to wychodzi i tekst zna - nie wiem skad. ;-)

Wszystkiego dobrego :-)

Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!

______§§____________§§

_____§__§__________§__§
___§§____§_________§___§
__§___§___§_______§____§
_§____§____§_____§____§
_§___§_§____§___§____§
_§§§§___§___§§§§§___§
_________§_________§___§§_§§
________§___§§_§§___§_§§§c§§§
_______§_____________§_§d§§§
_______§______§______§__§§§
_______§____§___§____§___§
________§____§§§____§___§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__§§§
§_§_§§____§_______§__§_§§_§_§
§____§_____§_____§__§__§____§
_§____§____§_____§_§__§____§
__§____§§§§_______§§§§____§
___§____§___________§____§
____§____§§§_____§§§____§
_____§§§§___§§§§§___§§§§
............((_,»*—*« »*—*«,_))
((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_))
*~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*

czarodziejka wielkie ząbkowe gratki
frotka szkoda ze tak daleko, po świętach miałam wybierać się do ciebie na spacerek, mam nadzieję że w związku z przeprowadzką nie zamienisz szczecinianek na inny watek co?
asiu buziaczki dla Kacperka, znam super sposób na wyleczenie gardełka. może to zabrzmi drastycznie ale jak Mateo chorował na anginy to lekarka kazała go nakarmić lodami, przemroziło mu te wszystkie paskudztwa i choroby gardła zniknęły
hogata może czas na rodzeństwo dla Kaliny;-), jak poszło małej w przedszkolu?
karou brawo dla córci, moja wyje na widok lekarza jakby była obdzierana żywcem ze skóry
motylku serdeczne dzięki i wzajemnie :-*

nalatałam się dziś strasznie
rano zakupy, mycie okien (lepiej późno jak wcale :-D), potem warsztat i zmiana opon na letnie bo to najwyższa pora, obiad w biegu, szybki prysznic, pakowanie sprzętu i o godz. 16.00 byłam już u klientki z zabiegiem parafinowym na łapki.
trochę grosza wpadło, kobietka baardzo zadowolona.
najlepsze jest to że nadpaliła nam się w mieszkaniu instalacja elektryczna i cały pion pozbawiony był prądu, musieliśmy biegiem wymieniać całą skrzynkę z bezpiecznikami
padam ze zmęczenia, spokojnej nocki

reklama
witam po tym pięknym dniu:-)
matylda a jakie zabiegi jeszcze robisz?

mam do Was pytanie- czy któraś z Was używa może pampersów w rozmiarze 3? Bo dziadek kupił małemu dwie wielkie paczki, ale są za małe

Do góry