reklama
hogata
czerwcowe mamy 2005
Ja na smolanskiej 11
swiat jest maly, nie ma co
i Pomorzany chyba góra
moze nawet sie kiedys minelysmy ... o 13 mozna mnie czesto spotkac w netto, wpadam tam po male co nieco ( przerwe mam wlasnie o tej porze)
Ostatnia edycja:
swiat jest maly, nie ma co
i pomorzany chyba góra
moze nawet sie kiedys minelysmy ... O 13 mozna mnie czesto spotkac w netto, wpadam tam po male co nieco ( przerwe mam wlasnie o tej porze)
a ja tam właśnie pracuje...
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
hahahaha zawsze mówiłam że szczecin to małe miasto niezły numer hahahahaha
ja już po wizycie na Wojciecha, mała ma szynę zdjętą ale mamy jeszcze obserwować czy stópka jej nie puchnie i paluszki nie sinieją, no i czy w nocy płakać nie będzie. jak będą wszystkie te objawy to wracamy i zakładają gips
frotka współczuję, facet nie ma serca , oby szybko udało wam się coś znaleźć
hana ja już 11 lat nie byłam w teatrze, w okresie liceum współczesny był moim drugim domem
ja już po wizycie na Wojciecha, mała ma szynę zdjętą ale mamy jeszcze obserwować czy stópka jej nie puchnie i paluszki nie sinieją, no i czy w nocy płakać nie będzie. jak będą wszystkie te objawy to wracamy i zakładają gips
frotka współczuję, facet nie ma serca , oby szybko udało wam się coś znaleźć
hana ja już 11 lat nie byłam w teatrze, w okresie liceum współczesny był moim drugim domem
hogata
czerwcowe mamy 2005
no i nie poszlam do netto ... nie chcialo nam sie jakos ... moze jutro
matylda ... Szczecin moze i maly ale ja go i tak kocham .... zreszta wyjechalam po studiach na kilka lat i co? i wrocilam i teraz nigdzie sie nie wybieram
matylda ... Szczecin moze i maly ale ja go i tak kocham .... zreszta wyjechalam po studiach na kilka lat i co? i wrocilam i teraz nigdzie sie nie wybieram
czarodziejka87
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że miałyście równie udany dzień jak ja:-) Najpierw wybraliśmy się do galaxy- chciałam kupić sobie buty, ale oczywiście dopóki robiliśmy zakupy dla małego to było ok, jak chciałam kupić coś sobie to zaczął marudzić. Jutro może zrobię kolejne podejście do zakupu butów;-) Zaliczyłam też dzisiaj fryzjera- od razu lepsze samopoczucie:-):-):-) Później odwiedziliśmy z Szymkiem moją koleżankę ze studiów. Przy okazji zajrzeliśmy do znajomej, która urodziła synka w piątek i dalismy im troszkę ciuszków:-)
hogata
czerwcowe mamy 2005
witam ,
czarodziejka ... rzeczywiscie dzien mialas bardzo udany
zylcia ... jak tylko cos uslysze dam znac
milego dnia !!!
PS. Kto zgasil slonce, he?
czarodziejka ... rzeczywiscie dzien mialas bardzo udany
zylcia ... jak tylko cos uslysze dam znac
milego dnia !!!
PS. Kto zgasil slonce, he?
No mała zasnęła, starsza w przedszkolu, chwila na kawkę:-):-):-)
dziś na 15 idziemy na szczepienie, ma nadzieje że dużo hałasu nie będzie;-) na ostatnim szczepieniu mała dała nam troche popalić, dziś idę sama bez męża więc nie wiem czy dam radę mojego diabełka utrzymać.:-d
dziś na 15 idziemy na szczepienie, ma nadzieje że dużo hałasu nie będzie;-) na ostatnim szczepieniu mała dała nam troche popalić, dziś idę sama bez męża więc nie wiem czy dam radę mojego diabełka utrzymać.:-d
reklama
czarodziejka87
Fanka BB :)
Hej! Cudownie być mamą. Nawet taki szary dzień może stać się piękny, a to dzięki naszemu pierwszemu ząbkowi:-)