reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
hahahaha zawsze mówiłam że szczecin to małe miasto:-D:-D:-D:-D niezły numer hahahahaha

ja już po wizycie na Wojciecha, mała ma szynę zdjętą ale mamy jeszcze obserwować czy stópka jej nie puchnie i paluszki nie sinieją, no i czy w nocy płakać nie będzie. jak będą wszystkie te objawy to wracamy i zakładają gips

frotka współczuję, facet nie ma serca :no:, oby szybko udało wam się coś znaleźć:tak:
hana ja już 11 lat nie byłam w teatrze, w okresie liceum współczesny był moim drugim domem

no i nie poszlam do netto ... nie chcialo nam sie jakos ... moze jutro :)

matylda ... Szczecin moze i maly ale ja go i tak kocham .... zreszta wyjechalam po studiach na kilka lat i co? i wrocilam i teraz nigdzie sie nie wybieram :)

Mam nadzieję, że miałyście równie udany dzień jak ja:-) Najpierw wybraliśmy się do galaxy- chciałam kupić sobie buty, ale oczywiście dopóki robiliśmy zakupy dla małego to było ok, jak chciałam kupić coś sobie to zaczął marudzić. Jutro może zrobię kolejne podejście do zakupu butów;-) Zaliczyłam też dzisiaj fryzjera- od razu lepsze samopoczucie:-):-):-) Później odwiedziliśmy z Szymkiem moją koleżankę ze studiów. Przy okazji zajrzeliśmy do znajomej, która urodziła synka w piątek i dalismy im troszkę ciuszków:-)

A propos Pomorzan. jakbyście miały namiar na mieszkanie 2 pokojowe na 1 lub 2 piętrze w bloku 4 piętrowym to dajcie znać. Chętnie je kupię ;)

Pozdrawiam wszystkich środowo :)

witam ,

czarodziejka ... rzeczywiscie dzien mialas bardzo udany :tak:

zylcia ... jak tylko cos uslysze dam znac :tak:

milego dnia !!!

PS. Kto zgasil slonce, he?

No mała zasnęła, starsza w przedszkolu, chwila na kawkę:-):-):-)
dziś na 15 idziemy na szczepienie, ma nadzieje że dużo hałasu nie będzie;-) na ostatnim szczepieniu mała dała nam troche popalić, dziś idę sama bez męża więc nie wiem czy dam radę mojego diabełka utrzymać.:-d

reklama
Do góry