reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Witam
hogata witaj
frotka a to pech z tym mieszkaniem, my 3 lata temu taz mielismy podobną sytuacje, baka wymówiła nam mieszkanie przed bożym narodzeniem, tragedia po prost, no ale na szczęście rok temu udało nam sie kupić mieszkanie na pomorzanach, ale o ile pamiętam to żadna z was w tej okolicy nie mieszka, szkoda:-:)-(
ale mgła dzisiaj, moja stasza córa powiedziała rano że zamleczyło niebo:-):-):-)
a znacie jakieś ciekawe przepisy na jajka na wielkanoc?
Przyjezdza do nas brat z żoną na święta cos fajnego chciałam zrobić;-)

reklama
Witam
hogata witaj
frotka a to pech z tym mieszkaniem, my 3 lata temu taz mielismy podobną sytuacje, baka wymówiła nam mieszkanie przed bożym narodzeniem, tragedia po prost, no ale na szczęście rok temu udało nam sie kupić mieszkanie na pomorzanach, ale o ile pamiętam to żadna z was w tej okolicy nie mieszka, szkoda:-:)-(
ale mgła dzisiaj, moja stasza córa powiedziała rano że zamleczyło niebo:-):-):-)
a znacie jakieś ciekawe przepisy na jajka na wielkanoc?
Przyjezdza do nas brat z żoną na święta cos fajnego chciałam zrobić;-)

Ja mieszkam na Pomorzanach :) od 2 lat ;)

Czesc:)

frotka współczuje my przechodzilismy ospe w styczniu Kube wysypało w sylwka 2 tyg pozniej damiana.ale chociaz jedno choróbsko bedziecie mieli z głowy.to palant,ze wam tak wypowiedział to mieszkanko poszukaj na infoludku cos znajdziecie mi sie udało kolezance znalesc tam tylko za opłaty mieszkanie i chwali sobie:)) głowa do góry bedzie dobrze.

hogata witaj zylcia również:))))))

u nas tak sobie.ale chociaz kuba dzis gładki:DDDide bo musze tuby dokonczyc i zawiesc na madalenskiego i pozniej spacerek:D

hej hej ... ale was natchnelo, nie nadarzam czytac :tak:

ale was tu duzo, fajnie !!! Dzieki za mile powitanie!!!

frotka ... trzymam kciuki zebyscie szybko nowe lokum znalezli i szybko poradzili sobie z ospa :tak:

hana ... ja jakis czas temu bylam w operze (wesele figara) , ktora tez zrobila na mnie mega wrazenie - nigdy bym nie pomyslala. Rent ... chetnie bym zobaczyla ale narazie czasu brak na rozrywki

kaoru - a robilas takie jajka ze: gotujesz na twardo, przekrajasz na pol, wydrazasz tak aby nie popsuc skorupek. Rozdrabniasz bialka z zoltkami dodajesz szczypiorek, potem napelniasz spowrotem te polowki skorupek i przed podaniem smarzy sie tylko na patelni. Nie pamietam tylko cos jeszcze sie dodawalo do tych jajek...hmmmm....w kazdym razie pycha.

zylcia, buterfly ... a ja jestem codziennie na Pomorzanach, bo tu pracuje na Smolanskiej :-D, no i mam na 9 maja 15 kolezanke, tez bb-ke :-D:tak:

pozdrawiam was wszyyyyyystkie :-)

reklama
Do góry