reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

hogata ja jutro na wojciecha jadę właśnie do chirurga :-D. moja kluska ma złamanie gałązkowe kości piszczelowej czyli wzdłuż. mamy kontrolę i zapadnie decyzja czy dogipsują czy zostawią szynę. jaki lekarz oglądał twoją córcię? pamiętasz może nazwisko?
QUOTE]

widzisz nie spytalam o nazwisko, jakos nie myslalam wtedy o tym, w kazdym razie byl to pan kolo 55 lat, taki konkretny, spokojny.
Trzymam zatem kcuiki za twoje dziecie i piszczel!

Jak będziecie się umawiały na prawobrzeżu to może i mi uda się przyjechać. Na majowym mam teściów, a mój M pracuje na bukowym, więc może akurat tam będę...;-)

chyba czesto sie spotykacie co? ja jestem tez z prawobrzeza - sloneczne dokladnie, a gdzie najczesciej mozna was spotkac? moze tez wpadne :tak:

milego dnia!!!

reklama
hogata moja mama pracowała na izbie jako sanitariuszka, znam tam wszystkich chirurgów:-), z twojego opisu wynika ze mógł być to dr Krukar, baardzo rzeczowy i konkretny lekarz, a jak był wysoki to dr Sokala

hogata moja mama pracowała na izbie jako sanitariuszka, znam tam wszystkich chirurgów:-), z twojego opisu wynika ze mógł być to dr Krukar, baardzo rzeczowy i konkretny lekarz, a jak był wysoki to dr Sokala

wyglada na to ze to byl dr Krukar, w okularach chyba .... taki nizszy .... choc, ja mam 178cm wzrostu to dla mnie "wysoki"znaczy co najmniej 185 ;-)

Witam. dziewczyny a u nas ospa u małej. Nawet lekarz powiedział ze to mało spotykane u takiego maluszka. Więc na same swieta uziemieni siedzimy w domu. A i maleńkiej szkoda bardzo.No zapomniałam wspomnieć ,że Miłosz też ospy nie miał więc mamy wiosnę kolorową:)

chyba czesto sie spotykacie co? ja jestem tez z prawobrzeza - sloneczne dokladnie, a gdzie najczesciej mozna was spotkac? moze tez wpadne :tak:[/COLOR]

milego dnia!!!

Dość często jeździmy na prawobrzeże na zakupy, zwłaszcza do hurtowni po rzeczy dla małego i przy okazji zajeżdżamy do teściów, żeby Szymka przebrać i nakarmić, ale teraz jak już jest ładniejsza pogoda myślałam, żeby wziąć wózek i przy okazji pozwiedzać majowe i słoneczne;-)

Frotka rzeczywiście jeszcze się nie spotkałam z takim maleństwem i z ospą. Ale może i lepiej, że teraz przejdzie... nie będzie pamiętała. Ja miałam ospę w 4kl podstawówki i do dzisiaj pamiętam jak swędziało i jak płakałam, że muszę siedzieć w domu.
A gdzie w ogóle tą ospę podłapaliście?

frotka wpadnę do ciebie to mała zarazi mojego i będę miała już spokój, bo mój 10cio latek jeszcze jej nie przechodził:-D:-D:-D
prawie 2 lata temu mojej znajomej maluszek przechodził odrę i to dopiero był ewenement

Podłapaliśmy w przychodni na batalionów chłopskich, bylismy u ortopedy. Nie ma innej opcji...Jakby mało kłopotów to dzis nam facet wypowiedzial umowe najmu mieszkania...:(:(:(

czesc dziewczynki
malo czasu........w tygodniu praca.........na weekendy męzu w domu i tak jakoś czas leci............ wiosna pomału daje znać o sobie:happy:...więc i spacerki:tak:
w piątek byłam w operze na zamku na musicalu RENT - polecam jakby co----- takie odchamianie z pracy fajne - chyba musze częściej - a mamy 2 razy do roku---a to był mój pierwszy raz:sorry:
.Jakby mało kłopotów to dzis nam facet wypowiedzial umowe najmu mieszkania...:(:(:(
zdrówka dla dzieciaków--- oby jak najłagodniej przeszły----------- a z mieszkaniem:no: współczuję --- jeszzce takie zmartwienia przed świętami--------------- jakieś rozwiązanie jż macie?
moja kluska ma złamanie gałązkowe kości piszczelowej czyli wzdłuż. mamy kontrolę i zapadnie decyzja czy dogipsują czy zostawią szynę.
a co się stało Twojej córci---- ło matko - groznie brzmi:sorry:............a sokala to mój sąsiad---- czasami chodzimy do jego żony--- jak jakaś nagła choroba nam wypadnie:tak:
Witam was serdecznie,
mam na imie Agata i mieszkam na Słonecznym. Moja córka to juz prawie 5-letnia pannica.
Pisałam juz kiedys tu na tym watku ale jakos sie rozmyło. Trudno tak wejsc do grona osób juz dłuzej znających się.
BB organizuje spotaknie w naszym miescie i to mnie zmotywowało zeby znowu spróbować. Mam nadzieje ze bedzie to okazja poznac was blizej.
Przyjmiecie mnie do swojego grona? :-)
Pozdrawiam serdecznie :-)
witaj Agatko miło Ciebie poznać

pozdrawiam resztę babeczek
no i spotkanko jak najbardziej tylko przychylę się do tego aby po świętach

dobrej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry