reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

hejka dziewczyny :-)
faktycznie cos forum nam zamarlo ;-)ja nie czesto tu zagladam bo na dzialeczce prawie caly dzien siedzimy i wieczorem jak wracamy to tylko o spaniu czlowiek mysli :-)
no a wlasnie kiedy sie wybieramy na taki forumowski spacerek :happy2:????????????????????

reklama
Witam was serdecznie,
mam na imie Agata i mieszkam na Słonecznym. Moja córka to juz prawie 5-letnia pannica.
Pisałam juz kiedys tu na tym watku ale jakos sie rozmyło. Trudno tak wejsc do grona osób juz dłuzej znających się.
BB organizuje spotaknie w naszym miescie i to mnie zmotywowało zeby znowu spróbować. Mam nadzieje ze bedzie to okazja poznac was blizej.
Przyjmiecie mnie do swojego grona? :-)
Pozdrawiam serdecznie :-)

witajcie wieczorową pora :-D

czarodziejka87, matylda111 ... dziekuje za mile powitanie, ja jestem na forum codziennie, takie male uzaleznienie ;-)

dziwnie jak tak jasno jest ... zdecydowanie brak mi tej godziny
poza tym caly dzien chodze jak snieta ryba....nie wiem dlaczego

no a wczoraj moja Kalina miała mały wypadek na hulajnodze....skonczyło sie na wizycie w szpitalu na wojciech (dowiedzialam sie przy okazji ze jest tam hirurgia dziecieca , bo w pierwszej chwili pojechałam do zdrojów). Kalina rozcieła sobie łuk brwiowy, ale okazało sie ze rana nie jest głeboka. Założono jej plastry (takie zamiast szwów). Lima narazie nie ma wiec chyba juz nie wyskoczy. A juz wracałysmy bo jej sie siusiu chciało, dosłownie pod samym domem sie wywaliła.
Nie znasz dnia ani godziny ..... no ale jest juz ok.

Miłego wieczoru!!!

Ok Czarodziejka,dzisiaj nie jestem na spacerze więc i na forum znalazła się chwilka :) Co z tym wspólnym spacerkiem?Może chociaż my z prawobrzeża sie umówmy,co?

no witam sie

hogata
witaj

a ja malo zagladam maz przyjechal wiec spędzamy czas razem i mało kiedy zaglądam na forum
na na spotkanko do parku np Kasprowicza chętnie ale po świętach bo teraz przygotowania do swiat maz roczek małego wiec mam troche biegania no i zakupy na wyjazd meza bo zaraz 6 kwietnia wyjeżdża ale po świętach to z przyjemnością ja z motoryzowana wiec nie ma problemu gdzie i o ktorej

hogata ja jutro na wojciecha jadę właśnie do chirurga :-D. moja kluska ma złamanie gałązkowe kości piszczelowej czyli wzdłuż. mamy kontrolę i zapadnie decyzja czy dogipsują czy zostawią szynę. jaki lekarz oglądał twoją córcię? pamiętasz może nazwisko?
asiu może po świętach umówimy się na upiększanie???

reklama
Jak będziecie się umawiały na prawobrzeżu to może i mi uda się przyjechać. Na majowym mam teściów, a mój M pracuje na bukowym, więc może akurat tam będę...;-)

Do góry