reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Cześć dziewczyny:-) dawno nie pisałam, ale nie miałam weny;-)
Kurcze nie wiedziałam,że tak ciężko jest dostać ubranko do chrztu w większym rozmiarze i jeszcze żeby było dość ciepłe:confused2:
naszukałam się trochę, ale w końcu kupiłam :-) no i odkryłam fajną hurtownię przy okazji- nie wiem jak to możliwe, że nie byłam tam wcześniej:-p

Lecę poszukać ciuszków dla znajomej z uczelni, bo niedługo rodzi, a nic nie ma dla dzidziusia. Szkoda mi dziewczyny- przyjechała ze wschodu, nikogo tu nie ma, do domu wracać raczej nie ma po co...
Czesc, a gdzie ta hurtownia jak możesz zdradzić, przydałoby się parę ciuszków na wiosnę dziewczynką moim kupić...:tak:

reklama
czarodziejka a czy tam normalnie sie kupuje, tzn czy po jednej sztuce mozna coś kupić, czy więcej trzeba?:eek:

Normalnie możesz kupić sobie po jednej rzeczy:-) bardzo żałuję, że wcześniej nie wiedziałam o tej hurtowni i zawsze jeździłam do bobolandu, ale ostatnio się wkurzyłam, bo strasznie tam mało miejsca i nie mogłam nic dobrze obejrzeć i nie miałam co z małym zrobić:sorry: bo zawsze biorę go w foteliku i wsadzam do kosza- niestety tam kosze są za małe, a te ich siedziska dla dzieci- porażka:confused2: a tam nie dośc, że mi się fotelik do wózka mieści to też mają wózki z fotelikiem, ale takim lepszej jakości wyściełanym i miękkim jak te samochodowe;-) no i bardzo pomocne, miłe panie (ale nie nachalne jak niektóre w innych sklepach);-):-)

czarodziejka znam tą hurtownię jak własną kieszeń, kupowałam tam w ciąży wyprawkę dla małej i zostawiłam becikowe po porodzie:-). miałam o tyle dobrze że robiłam zakupy na koleżankę co ma sklep z odzieżą.

hej

jestem nie wyspana Kuba sie drapał cała noc ,zasnełam kolo 2 w nocy i pozniej co pol godz wstawałam do niego:(( jestem padnieta.
wypełniłam ankiete do tej poradni onkologicznej-genetycznej.mam skierowanie,ale dodzwonic sie nie mogę:( jutro chyba tam pojade.
dziewczyny nie ma któraś z was (nawet od kogos wziaść) rekawiczki komunijne(te śliskie) potrzebuje dla Kuby aby sie nie drapał. a kasy nie mam aby kupic.znowu full na leki poszło.

witam sie i ja

ja wkoncu we własnym mieszkanku od soboty :tak::tak:

ewon niestety ja nie mam za małe dzieciaczki

no ja troszke daleko mam do tej hurtowni muszę połazić po Policach zobaczyć gdzie maja jakieś ciuszki wiem ze jeden pod blokiem w sumie mam

reklama
Do góry