reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

.:-)
Hana,nie wiem jak z tym skierowaniem bo byłam tam już dwa razy i nigdy nie musiałam mieć skierowania,może dlatego ,że oni sami mnie wzywali.
wiesz co iwonko --- nie będę Ci juz już wpierać co trzeba a co nie---- ja byłam 29 stycznia --- bo mama na wtedy dostała zaproszenie--- na któym było napisane ze ze skierowaniem od rodzinnego:sorry:....przede mną dziewczyna chciałą się umówić bez takiego zaproszenia i też babka ją umówiła ale zaznaczyła ze skierowanie ma być:sorry:.może Ty jesteś na innych zasadach:sorry:

miłego dnia dziewczynki
zmiatam do pracy

reklama
Matylda, chodzisz tam do szkoły? Ja mieszkałam od urodzenia w tym domu takim dużym poniemieckim co jest przed samą szkołą , a ten plac co teraz stoi na nim szkoła to było podwórko.:-).Teraz mieszkam jeden przystanek autobusowy wcześniej.Jak będziesz miała czas to daj znać,umówimy się.
Hana przecież ja się z tobą nie kłócę że tak nie jest.Ja byłam tam ze 4 lata temu i wtedy nie musiałam mieć skierowania więc myślałam że jak ma się od nich zaproszenie to jest jak kiedyś i nie trzeba go mieć.

Witam dziewczyny, troche mnie nie było bo praca i dzieciaki i wieczorem to tylko marzyłam o łóżku, no ale do rzeczy, mam pytanie może wiecie czym sprać długopis z kanapy? Moja młodsza mi taki numer wywinęła i na razie niczym nie mogę go sprać.

karou znalazłam coś takiego
Ołówek kopiowy i długopis
Usuwanie plam po ołówku kopiowym czy długopisie jest bardziej kłopotliwe niż by się przypuszczało. Plamy usuniemy jednak alkoholem lub acetonem. Musimy jednak cały czas zmieniać tampony na czyste. Nie stosować acetonu do wyrobów z włókien sztucznych.

iwonko jaki świat jest mały, mówisz o tym domu co ma pełno kwiatów i jest szary? jeśli tak to wiem który:-)
jak tylko mała wyzdrowieje to się umówimy:-D
jutro jestem w szkole od 14.15 do 19.00, a może zapisać cie do kosmetyczki? płacisz tylko za materiały nie za wykonaną usługę.

reklama
Cześć dziewczyny:-) dawno nie pisałam, ale nie miałam weny;-)
Kurcze nie wiedziałam,że tak ciężko jest dostać ubranko do chrztu w większym rozmiarze i jeszcze żeby było dość ciepłe:confused2:
naszukałam się trochę, ale w końcu kupiłam :-) no i odkryłam fajną hurtownię przy okazji- nie wiem jak to możliwe, że nie byłam tam wcześniej:-p

Lecę poszukać ciuszków dla znajomej z uczelni, bo niedługo rodzi, a nic nie ma dla dzidziusia. Szkoda mi dziewczyny- przyjechała ze wschodu, nikogo tu nie ma, do domu wracać raczej nie ma po co...

Do góry