Czesc, a gdzie ta hurtownia jak możesz zdradzić, przydałoby się parę ciuszków na wiosnę dziewczynką moim kupić...Cześć dziewczyny:-) dawno nie pisałam, ale nie miałam weny;-)
Kurcze nie wiedziałam,że tak ciężko jest dostać ubranko do chrztu w większym rozmiarze i jeszcze żeby było dość ciepłe
naszukałam się trochę, ale w końcu kupiłam :-) no i odkryłam fajną hurtownię przy okazji- nie wiem jak to możliwe, że nie byłam tam wcześniej
Lecę poszukać ciuszków dla znajomej z uczelni, bo niedługo rodzi, a nic nie ma dla dzidziusia. Szkoda mi dziewczyny- przyjechała ze wschodu, nikogo tu nie ma, do domu wracać raczej nie ma po co...
reklama
czarodziejka87
Fanka BB :)
Na Piskorskiego na Słonecznym- są tam trzy piętra, ale niestety Szymi pozwolił mi tylko szybkie zakupy na jednym piętrze ale na pewno tam wrócę :-)
A tą hurtownię poleciła mi sprzedawczyni w jednym ze sklepów jak szukałam tego ubranka. Powiedziała, że ona się tam zaopatruje w towar:-)
Bebe Club - Hurtownia Artykułów Dziecięcych
A tą hurtownię poleciła mi sprzedawczyni w jednym ze sklepów jak szukałam tego ubranka. Powiedziała, że ona się tam zaopatruje w towar:-)
Bebe Club - Hurtownia Artykułów Dziecięcych
czarodziejka87
czarodziejka a czy tam normalnie sie kupuje, tzn czy po jednej sztuce mozna coś kupić, czy więcej trzeba?
Normalnie możesz kupić sobie po jednej rzeczy:-) bardzo żałuję, że wcześniej nie wiedziałam o tej hurtowni i zawsze jeździłam do bobolandu, ale ostatnio się wkurzyłam, bo strasznie tam mało miejsca i nie mogłam nic dobrze obejrzeć i nie miałam co z małym zrobić bo zawsze biorę go w foteliku i wsadzam do kosza- niestety tam kosze są za małe, a te ich siedziska dla dzieci- porażka a tam nie dośc, że mi się fotelik do wózka mieści to też mają wózki z fotelikiem, ale takim lepszej jakości wyściełanym i miękkim jak te samochodowe;-) no i bardzo pomocne, miłe panie (ale nie nachalne jak niektóre w innych sklepach);-):-)
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
czarodziejka znam tą hurtownię jak własną kieszeń, kupowałam tam w ciąży wyprawkę dla małej i zostawiłam becikowe po porodzie:-). miałam o tyle dobrze że robiłam zakupy na koleżankę co ma sklep z odzieżą.
hej
jestem nie wyspana Kuba sie drapał cała noc ,zasnełam kolo 2 w nocy i pozniej co pol godz wstawałam do niego( jestem padnieta.
wypełniłam ankiete do tej poradni onkologicznej-genetycznej.mam skierowanie,ale dodzwonic sie nie mogę jutro chyba tam pojade.
dziewczyny nie ma któraś z was (nawet od kogos wziaść) rekawiczki komunijne(te śliskie) potrzebuje dla Kuby aby sie nie drapał. a kasy nie mam aby kupic.znowu full na leki poszło.
jestem nie wyspana Kuba sie drapał cała noc ,zasnełam kolo 2 w nocy i pozniej co pol godz wstawałam do niego( jestem padnieta.
wypełniłam ankiete do tej poradni onkologicznej-genetycznej.mam skierowanie,ale dodzwonic sie nie mogę jutro chyba tam pojade.
dziewczyny nie ma któraś z was (nawet od kogos wziaść) rekawiczki komunijne(te śliskie) potrzebuje dla Kuby aby sie nie drapał. a kasy nie mam aby kupic.znowu full na leki poszło.
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
ewon przykro mi ale mój szedł do komunii bez rękawiczek:-(
witam sie i ja
ja wkoncu we własnym mieszkanku od soboty
ewon niestety ja nie mam za małe dzieciaczki
no ja troszke daleko mam do tej hurtowni muszę połazić po Policach zobaczyć gdzie maja jakieś ciuszki wiem ze jeden pod blokiem w sumie mam
ja wkoncu we własnym mieszkanku od soboty
ewon niestety ja nie mam za małe dzieciaczki
no ja troszke daleko mam do tej hurtowni muszę połazić po Policach zobaczyć gdzie maja jakieś ciuszki wiem ze jeden pod blokiem w sumie mam
aniulla26
mamuśka
hej dziewczeta :-)mam do sprzedania wozek Quinny Speedi SX
Mega zestaw Quinny Speedi SX-Najtaniej na allegro! (936426993) - Aukcje internetowe Allegro
moze ktoras bedzie zainteresowana.
Mega zestaw Quinny Speedi SX-Najtaniej na allegro! (936426993) - Aukcje internetowe Allegro
moze ktoras bedzie zainteresowana.
reklama
czarodziejka87
A zna któraś z Was może hurtownię Oleńka? Zastanawiam się czy warto się tam wybrać...