reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Hana a masz nr telefonu do tej poradni na pomorzanach.Moja mama też umarła na raka i ja dostawałam od nich zaproszenie na badania.Ale od 2 lat mi nie przysyłają,muszę zadzwonić i się przypomnieć.Jakbyś miała tel. to nie musiałabym szukać.
czesc Iwonka... postaram się o nr tel... ale sama możesz już wziąć skierowanie od rodzinnego do PORADNI GENETYCZNEJ i podejść na genetyke na pomorzanach...
miłego dnia dziewczynki:-)

reklama
hana to ja tez sie pisze o tel :) ja dopiero w czwartek moge sie tam p[rzejechac ale jakbys miala tel to juz dzwoniłabym.we wtorek ide do rodzinnej to poprosze ja o skierowanie.

U mnie do rodzinnego się dostac to tragedia, a jak mam iść w te kolejki (gdzie wszyscy chorzy) z Marysią to wolę sobie odpuścić.Dlatego fajnie jakbyś znalazła tel. to bym do nich zadzwoniła i się przypomniała.Jak nie znajdziesz to sama podzwonię ,może znajdę gdzieś ten numer.

Iwona dla marysi wszystkiego naj na pierwsze urodzinki
h075.gif
h085.gif

Kingusiu trzymaj się dzielnie:)Głasku dla brzusia:)
Czarodziejko ja kupywałam wszystko do chrztu na allegro z firmy krasnal.Razem świecę, szatkę i drobiazgi.Tylko buciki w sklepie dokupiłam.A drugie ubranko dostałam za małe i tak leży.
A o tych napadach też nie słyszałam...jaja

Dzięki :-D już pogłaskałam hyhy ;-)
a widziałam zdjęcie Twojego szkraba - piękna ta Twoja Milenka ;-):tak::-)

hej

kingusiu wytrzymaj jeszcze troszke:) ja to tez od 38tyg juz nie mogłam sie doczekac kiedy malec wyjdzie:) i Damian mnie przetrzymał:D .nie bój sie porodu:)

napady na bank:/ nie słyszłam,bo u mnie częsciej bajki leca.

a u mnie kijowo,dzis sie dowiedziałam,ze u mojej babci wykryli raka:(( moja mama zmarła na raka.powinnam isc sie przebadac ale sie boje:/

No muszę się uzbroić w cierpliwość hihi :laugh2: z jednej strony chcę już urodzić, z drugiej nie... :confused2: tragedia...

iwonko wszystkiego najwspanialszego dla Maryni

a ja dokonałam dziś niemożliwego jak dotychczas dla mnie, dostałam auto na wyłączność i pojechałam do pupu odhaczyć się. no i dałam radę bez najmniejszego zadrapania wrócić do domu. po drodze zajechałam na słoneczne po kurczaka z rożna, a przy okazji weszłam do lumpka i kupiłam małej dwie piżamki za całe 6,30zł :-D

kinguś jeszcze troszkę i będziesz tuliła małą
aniulla super menu, aż oplułam klawiaturkę
dziewczyny badajcie się, bo rak to baba z opóźnionym zapłonem

reklama
Dziewczyny , bardzo dziękuje za życzenia w imieniu Marysi.:-)
Matylda , byłaś na słonecznym po kurczaka to trzeba było i do zdroi zajechać do mnie na kawkę.:-)
Hana,nie wiem jak z tym skierowaniem bo byłam tam już dwa razy i nigdy nie musiałam mieć skierowania,może dlatego ,że oni sami mnie wzywali.

Do góry