reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

A to ja nawet nie wiedziałam, że kiedyś ta hurtownia była na innej ulicy. Ja byłam w lipcu też już na cukrowej. Ale po ostatniej wizycie się zraziłam i raczej więcej tam nie pojadę.
Niedawno niedaleko mnie na chopina otworzyli hurtownię, ale jakoś się do niej nie przekonałam- wygląda jak mały sklepik, dość mały wybór asortymentu (podobno teraz jest więcej- tylko zastanawiam się gdzie to zmieścili?) :sorry: może jak wybiorę się w tamta strone na spacer to jeszcze zajdę sprawdzić czy coś się zmieniło;-)
A z innych hurtowni, gdzie prowadzą też sprzedaż detaliczna znam jeszcze świat dziecka (to samo co boboland tylko na lewobrzeżu) przy santockiej (kiedyś na krakowskiej)

reklama
karou jasne moim ulubionym lumpkiem jest ten na oś. Słonecznym przy urzędzie skarbowym i VIVA na placu lotników. jak jadę na łowy to bez małej bo nie można wtedy poszperać. ostatnio upolowałam dwie piżamki dla Małgosi za całe 6,20zł:-D

Dziewczyny a czy kupujecie ciuchy dla dzieci w tzn ciuchlandzie?

Ja bym może i kupiła, bo kiedyś chodziłam z przyjaciółka i "polowałyśmy" na ciuszki dla jej córeczki i wiem, że można dostać na prawdę świetne rzeczy, ale mój M jest przeciwny- dla jego synka wszystko musi być nowe:sorry:
Ale sobie kupuje- tzn. kupowałam jak byłam w ciąży , bo szkoda było mi kasy na ubrania ciążowe. Teraz też bym sobie coś kupiła, ale szczerze mówiąc nie wiem, gdzie są fajne lumpki z ciuchami w większym rozmiarze?

Matylda ja kupiłam fotelik Romer, jest drogi ale ponoć najlepiej wypada w testach.Co do używanych ubrań to też kupuje ale częściej na allegro, ale lubię też zaglądnąć tam na słonecznym do tego lumpika.

Właśnie niedawno siostra pokazała mi taki duży ciuchland koło szpitala chyba to jest ulica MIckiewicza koło sklepu meblowego Platan.:tak:

iwonko jak trochę kasy zarobię to może wybierzemy się na "łowy" na słoneczne? pracuje tam koleżanki siostra zawsze pokaże mi co lepsiejsze ciuszki:-)
ja licytuję właśnie ramatti 9-18kg, więcej jak 70zl nie dam

reklama
Do góry