reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
najbardziej interesuje mnie jak u nich z cenami;-) niedługo zacznę poszukiwania wózka i krzesełka do karmienia. No i oczywiście jak zawsze przy okazji nakupię ciuszków,a mój M zabawek :-)

najbardziej interesuje mnie jak u nich z cenami;-) niedługo zacznę poszukiwania wózka i krzesełka do karmienia. No i oczywiście jak zawsze przy okazji nakupię ciuszków,a mój M zabawek :-)
roznie to z nimi bywa ja np. kupilam tam ostatnio wozek parasolke , ktora na allegro kosztuje tyle samo co tam tylko jeszcze za przesylke trzeba zaplacic :sorry:

czarodziejka ciężko powiedzieć jak jest z cenami. Musisz sama porównać, co bardziej Ci się opłaca, czy zakupy tam czy np. na allegro. Jeśli chodzi o asortyment, to mają duży wybór zabawek, ubranek i wózków. Ostatnio uruchomili 2 piętro, gdzie są wózki i foteliki, byłam oglądać krzesełko do karmienia, które na allegro znalazłam 50 zł taniej.

ja wozek np kupowalalm w tato maja tez ubranka i inne gadzety dla dzieci i wozek x lander spacerowka wyszedl mi taniej niz na allegro
jak ze wszyskim trzeba ceny porownywac

Wcale bym się nie zdziwiła jakby już ta hurtownie TATO zamknęli. Pierwszy raz byłam tam jeszcze będąc w ciąży i kupiłam wanienkę, pieluchy,poduchę do karmienia (przepłaciłam jak...), termometr do kąpieli... trochę ciuszków, zabawek, pooglądałam wózki i byłam nawet zadowolona.
Drugi raz pojechałam już po porodzie i się bardzooo rozczarowałam- pustki, nie było połowy rzeczy, po które pojechałam, wyboru żadnego, kilka ciuszków na krzyż, a na kaftaniku, który mi się spodobał jak podeszłam bliżej zobaczyłam ogromnego pająka:szok:

Co do porównywania cen jakoś nie mam do tego cierpliwości. Jeszcze kupując wyprawkę starałam się zorientować gdzie, co i ile kosztuje, a teraz jakoś nie mam czasu... Tak samo planuję kupić wózek i krzesełko do karmienia i kiedyś to już pewnie bym obejrzała z 50 różnych i porównywała, ale obecnie jakoś nie mam do tego weny:sorry:

Hurtownia TATO jest już dosć dawno przeniesiona na ul.cukrową( chyba to cukrowa) , kawałek za uniwersytetem.Ja w pazdzierniku kupowałam fotelik samochodowy i już właśnie tam.Powiem wam tez ze oni wystawiają różne rzeczy na allegro .Chciałam kupić na allegro fotelik i zobaczyłam że to sprzedaje TATO.Fotelik był tanio,pojechałam wiec do sklepu bo po co mają wysyłać.Okazało się ze w sklepie jest prawie 100 zł drożej,więc powiedziałam im ze widziałam że na allegro mają taniej i czy w takim razie mam zamówić tam ( na allegro oferuja się że przesyłka gratis).Sprzedali mi o ta kwotę taniej i powiedzieli że jak ktos przychodzi i mówi ze znalazł na allegro i za tyle chce to tak sprzedają.

reklama
Do góry