reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Mona ja w pracy to tylko 7 godzin na szczęście. Reszta to zakupy, oglądanie mieszkań i Harry Potter. I tak cały dzien przemknął. Normalnie to sie staram oszczędzać, bo jak się zmęczę, to brzuszek boli.

reklama
Ewon przyjezdzamy na swieta , takze czasu malo a tu urwanie glowy:szok:.
Fifronka mam nadzieje, ze z Twoim cukrem bedzie wszystko w normie i nie bedziesz musiala brac insuliny.

witam witam
na posterunku Aneczko

moze zrobimy porzadek z postami,bo tu troche sie uzbierało:)
nie wiem co masz na myśli porządek z postami---- jest ruch to i jest dyskusja---uwagi jedynie do nowych osob coby nie zakładały nowych wątków bez porozumienia na głównym.......nie piszemy posta pod postem----tylko edytujemy i tyle
ewon chyba zaraz napiszę do Hani, żeby zajrzała do nas i zrobiła trochę porządku :)
Aniu - nie wiem co masz na myśli --- mam jedynie zamiar i tu proszę o wypowiedzenie się

• zamiast wątku o dzieciach - wątek pt POZNAJMY SIE - i tu kazda by napisala coś o sobie i o dzieciach,
  • wątek o pracy dać do ogłoszeń,
  • i nie wiem co z tymi spotkaniami szczecinianek?......zostawić?
poza tym naprawdę gorąco proszę nowe osoby by nie zakladały nowych wątków!!!

zajrzę jeszcze pozniej bo smaze naleśniki

pozdrawiam

no i witam wszystkie nowe osoby

Witaj Hana, bardzo dobre pomysły co do zmiany w wątkach... Popieram:-)

Przyszedł wieczór i Zuzia o dziwo spokojna ale dała czadu koło 17, łobuziara mała. Nawet porozmawiać nie pozwoli :-p
Hmm nie wiem co tą moją Zuzię znowu wzięło, jak nie wkłada palców do buzi to do... uszu :szok: i wciąż tarmosi te swoje małe uszka.. ;-)

Jak Wam dziewczyny minął dzień? Jak tam Wasze skarby? :-)

Butterfly musze przyznać, że Zuzia nawet jak daje czadu to jest urocza :)

Hana ja też popieram zaproponowane zmiany. A jesli chodzi o wątek spotkań, to żeby nie powtarzał sie z głównym i żeby juz nikt sie tam nie dublował, to może po prostu najlepiej go zamknąć?

U nas usg bioderek super,powiedzial ze okaz zdrowia(to najwazniejsze!) zbadal dokladnie od gory do dolu.Tylko zdarzylam mala rozebrac lekarz ja wzial i co zrobila...siusiu,wszystko mu tam zasiusiala:) jak to sie mowi leje na lekarzy :p pozniej szly baki ,to sie smial ze to dla zdrowia.Nastepna wizyta za 3 miesiace a pozniej dopiero jak mala zacznie chodzic.

Dziewczyny mialyscie racje lekarz bardzo przystojny !!! :)

Mona a u jakiego lekarza byłaś? My u Żebrowskiego w Zdrojach na Batalionów Chłopskich. Super lekarz z doświadczeniem. Tez bylo wszystko super. A następna wizytę mamy jak Zuzia skonczy pół roku. Czyli w styczniu:-) to Was czeka jeszcze teraz badanie wzroku. Polecam gabinet w Zdrojach na przeciwko przychodni. Co prawda prywatnie. Ale okulistka ma wyśmienite podejście do dziecka:-) i kasuje tylko 20zl za wizytę. A badanie śmieszne:-p oczka duże jak 5zl po tych kroplach. Dziecko zakręcone... :-D
My teraz w grudniu,15-go, mamy szczepienie. Zrezygnowaliśmy z refundowanego. A płatne okazało sie świetne. Chociaz moja mała zwariowana wariatka wstydu narobiła w przychodni bo wiecej sie nakrzyczała przy zakładaniu czapki. Ludzie sie śmiali pod nosem :-p :-)

Mona świetnie, że wszystko ok. A z tym siusianiem- niezła aparatka hehe

Butterfly a gdzie chodzisz do lekarza z małą? Bo ja nadal jeżdżę na Kadłubka do pediatry i szczerze to czasami mi się nie chce tak daleko jechać :/

Po pierwsze to ja nie chodze z nią do pediatry. Tylko do zwykłego lekarza rodzinnego w przychodni:-) tu u nas w podjuchach. Jest tam bardzo fajna dr Skuza-Siemież. Dokładna, rzetelna i miła...

Idę dalej spac:-)- tzn mam nadzieje ze teraz o 5-tej to byla tylko pobudka ma karmienie, ze jeszcze Zuzia pośpi, bo wczoraj usnela dopiero o 23 z wielkim trudem. A poki co teraz lezy zamulona z otwartymi Ale jakby śpiącymi oczkami;-) do pozniej dziewczyny:-D

reklama
hej:)

moj jak zwykle nie dał mi pospac a jak ja wstaje to zaraz damianek sie budzi.

hana chodziło mi o to ,ze za duzo własnie jest nowych watkow,a i,ze na innym forum robimy tak,ze jak jest za duzo stron to zamykamy watek i otwieramy nowy.moze tez tak zrobimy i pierwsze co to kazda napisze jak ma na imie lat i dzieci i cos skrobnie szybkiego o sobie. bo te forumki co kiedys tu pisały to juz nie wchodza tak.i byłoby przejrzyściej .

Mona to dobrze,ze lekarz fajny,a moj damian tez ortopede osikal heheh nasze dzieci maja gdzies lekarzy hehe ja u ortopedy bylam na kadlubka jak damian zaczal chodzil to przeszedl sie po macie i lekarz stwierdzil ,ze wszystko wporzadku.nie lubie lekarzy ,ktorzy porzadnie nie zbadaja.a jak z nockami?

buuteflay idz idz pośpij.mamy tez potrzebuja odpoczynku.

kurcze i Kuba wstał własnie co mu sie dzieje to nie wiem,on to spioszek po mamie:D lubi spac do 12 w południe a tu od kilku dni tak wczesnie wstaje,latem to fajnie,ale zima to niech sobie spi do woli:) jutro ide do alergologa ,moze mi poleci rodzinnego lekarza i psychologa dla Kuby,kazdy mowi ze moze ma adhd .
a ja gardło zawalone i kaszel jakbym gruzlice miała.a pojde do mojej rodzinnej to powie od zatok hehehe

Do góry