reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

My natomiast na noc zaczelismy wylaczac ogrzewanie. I Odkad to robimy nasz smyk przesypia cale nocki a i malej lepiej sie spi. Wczesniej sie krecila, wiercila, odkrywala a teraz obudzi sie na cycka i jak popije, to odrazu zasypia.
A tak z innej beczki, to juz kilka, wielkich kartonow spakowalam. Powrót do PL niebawem. Troszke sie uzbieralo tego przez te lata.
Równiez witam tatusia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
hejcia z rana:)

Mona czemu dopiero jak twoj wróci?? z bioderkami bedzie wszystko dobrze:)) dzieęki dzis wstałam z gardłem zawalonym, jednak za mocno na palone bylo,ale u nas nie ma jak zmniejszyc:(

czarodziejka ja to korzystałam z podgrzewacza:) moze zrobimy porzadek z postami,bo tu troche sie uzbierało:)

didi pakuj sie pakuj:D a to kiedy dokładnie przyjezdzacie??

grzess pewnie rodzynek musi byc:D a żona pozwoliła Ci byc rodzynkiem:D

Ostatnia edycja:
witam się wtorkowo :)

ostatnio u mnie ciągle cos się i dzieje i mało czasu mam, żeby tu zaglądać.
wczoraj np. jak wyszłam do pracy na 9, to wróciłam dopiero przed 23 do domu.

za to dziś byłam odebrać wyniki glukozy... i niestety na granicy normy. lekarz powiedział, że koniec z owocami i sokami, a w 30 tc mam powtórzyć badanie :( mam nadzieję, że wyniki mi juz nie polecą.

witam rodzynka :)

grzess no to pisz jak najczesciej:D żonka niech tez czesciej zaglada:)

fifronka nie martw sie na zapas ja z Kuba mialam ponad glukoze i to duzo,ze straszyli,ze bede musiala insuline brac.a po powtornym badaniom gdzie indziej bylo ok. u Ciebie tez tak bedzie:)))

Hej dziewczyny... !!
Troszkę się wytłumacze, dlaczego mało bywam na forum... Komputer nam się popsuł:angry:
Więc korzystamy tylko w komórce, a to utrudnia życie :-p
Strasznie bym chciała kupić laptopa ale nie wiem jakiego, i gdzie najtaniej :-p

Poza tym Zuzi chyba idą ząbki bo jak od urodzenia nerwusek jest, to teraz stokroć bardziej, żali się, krzyczy, piszczy ojjj mamy tu chaos :sorry:
już nie wiem jak jej pomóc, stosujemy żel dentinox, ale on działa miejscowo, dosłownie na chwilę... tak mi się wydaje, bo chwilę p;otem mała znów wpycha wszystko (i wszystkich :-p) do buziaka...:eek: dziąsełka zaróżowione ma i lekko opuchnięte :baffled:
A od przed wczoraj ma opanowany manerw przewracania się z pleców na brzuch i robi to co chwilę :-p śmiesznie to wygląda :-) coś czuję że niebawem usiądzie bo jest taaaka silna.

Mona Twoja Nadia tak samo już zadziera głowkę do góry jak moja Zuza w 1 miesiącu :-D silne dziewuszki:-D

Pozdrawiam was serdecznie postaram się jakoś odzywać przez komórkowe forum :-p zdrówka życzę w tę nadchodzącą zimę!!!

czarodziejka mleko robie na wodzie Zywiec Zdroj .
ewon dopiero jak moj M.wroci,bo wtedy to on w nocy wstaje do malej a ja moge slodko sobie spac:)
fifronka
kobietko oszczedzaj sie w tej pracy! tyle godzin :/ uwazaj na maluszka :)
grzess zagladaj i pisz :) zonka tak samo :)
butterfly a no silne nasze kobitki :)

A wiecie co jest najgorsze? Że jak już Zuzia mi zaśnie, to fakt pośpi troszeczkę, ale budzi sie z płaczem, jakby się czegoś wystraszyła. Strasznie mi jej szkoda:-( bo nie wiem czemu tak placze. Uspokaja sie dopiero przytuleniem lub cycusiem..

reklama
didi nam się wydawało, że prawie nic nie mamy, bo ile można przez 2 lata uzbierać, a jak się przeprowadzaliśmy to aż w szoku byliśmy ile tego wszystkiego jest. I zastanawiam się jak to możliwe, że wcześniej mieściliśmy się w małym pokoju, a teraz w swoim M nie mogę tego wszystkiego pomieścić ;)

ewon chyba zaraz napiszę do Hani, żeby zajrzała do nas i zrobiła trochę porządku :)

fifronka oby drugie badanie wyszło dobrze.

butterfly, mona babcia M ostatnio stwierdziła, że teraz dzieci są o wiele silniejsze i się szybciej rozwijają niż to było kiedyś. Szymon też szybciutko podnosił główkę.

butterfly Szymon też tak miał (jeszcze czasami się zdarza) i wydaje mi się, że na prawdę się czegoś wystraszył (teraz chyba szczekania psa, kiedyś gołębia)

Grześ a z jakiej dzielnicy jesteście? No i napisz nam coś o swojej pociesze :)

Ja korzystam dopóki Szymon śpi, bo tak to nie da mi skorzystać z komputera, w ogóle ostatnio jeszcze mniej mogę z nim zrobić, no ale to chyba taki czas...

Do góry