reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

ja marcia wygrałam tą gąsienice z fp z konkursie mama i ja, powiem szczerze chyba wyciągnę ją na święta ale wielkanocne, to taka edukacyjna bardzo, jasiu niewie co jeszcze do czego.

reklama
no tak tylko, ze u mnie 20 osob na Wigilii i od kazdego ma cos dostac juz prezenty powybierali
wanke wstankie dostanie stoliczek i pchacz tez i teraz nie wiem a ja cooo:-)...musze chyba przejsc sie do Smyka

u nas jest już zakupiony jeździk od jednych dziadków, od drugich huśtawka miała być, ale bedzie ostatecznie od nas a od nich chyba kierownica chicco i chyba na tyle jeśli chodzi o zabawki...i tak nie mam gdzie tego skałdować na niecałych 50m2.....od pozostałych raczej będą ciuszki. Ja mojej jednej chrześnicy kupiłam już bluzę, zestaw bieliźniany majtki + koszula, portmonetka miś i zestaw do malowania crayola, a drugiej jeszcze nic....

ja tez musze kupic siostrzenicy cos ciuchy odpadaja bo szafe to ona ma taka jak ja:O modnisia a zabawek tez ma pełno.
Moze jakas gre hmmm...ostatnio kupili jej zgadnij kto to fajny prezent dla 4 latka!

my takiego pingwina mamy. czasami go pociąga, ale nie powiem, żeby jakis szał był ;-)

p.s. tam sie nie wrzuca piłek, one sa w środku zamknięte ;-) a tez myslałam, że sie wrzuca.

reklama
Do góry