reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

Żania chyba jeszcze naprawdę śpi;-):-D komplecik super, to chyba tylko ja w domu byłam bez organizowania niczego?

reklama
szerlock- i jak tam ta wołowina :-):-):-D?
żaniu- ale masz super męża!:tak::tak::tak:
kasro- jak miło i romantyczno-sentymentalnie :-);-)
mysz- mówi się trudno, żyje się dalej ...:-p

a u nas walentynki: do dupy!:no: mąż z rana mnie wkurzył ( miał urlop), wstał wcześniej, ja się budzę sama w syp. i słyszę,że Zuzi marudzi, wiadomo głodna jest, ale nie płacze... więc odczekałam chwile, bo pomyślałam, że m. wstanie... ale się przeliczyłam! nie wstał wcale, w końcu ja wstałam i wparowałam do pokoju i mówię, że może by się tak zainteresował tym, że Zu jest głodna .... nie odzywał się do mnie potem, oczywiście nie zainteresował się, czy jestem głodna czy coś, nawet nie usłyszałam, że mnie kocha .... pojechał coś załatwiać z pracą, wrócił ok. 16 ... powiedział mi tylko" kocham cię, już się nie gniewasz ...?" żadnej kartki, żadnych kwiatów, nic ... ja mu dalam kartkę, napisałam nawet specj. wiersz dla niego, ale on nic nie zrobił dla mnie, bo uznał, że skoro idziemy do kina wieczorkiem, to już nic nie trzeba ani się zachowywać ani nic.... ja się ubrałam do kina specjalnie ładnie, jak na randkę na początku związku, a mój mąż nieogolony i w byle jakiej bluzie poszedł ze mną do kina .... oczywiście po seansie był milutki wiadomo, o co chodzi ( byliśmy na LEJDIS- wg mnie rewelacja film) .... po walentynkach ...a dzisiaj mnie zdenerwował, ale już nie chce mi się onim pisać. ...palant:wściekła/y:

No co jest???? Nic nie dalyscie Waszym chlopom????
To moze przynajmniej pochwalicie sie co Wy dostalyscie ;-)

u nas było z pewnością niebanalnie - kolacja na stypie :eek:
I jeszcze z wizytą pogotowia, bo jeden z gości zasłabł :baffled:

Naśladowania nie zalecam :crazy:

Ja dostałam róze czerwone no i jak zwykle wymienilismy sie bielizną. tzn on dostał boksery w napisy love love a ja majtki.

dzięki dziewczyny no faktycznie mąż spisał sie na 6
nie spałam wczoraj już od 8:30 ale pilnowałam oprócz Mai 1 brzdąca 1,5 rocznego i nie miałam jak pisać bo z 2-ka dzieci w tym jednym chodzącym to trzeba mieć głową dookoła głowy:-)

pyzuncia bardzo przykro ze akurat teraz tak wyszło z tym zębem ale pewnie sobie to odbijecie:-)
szerlock jak tam kolacje znalazła sie wołowina i przepis?
kasro mieliście bardzo fajny i sentymentalny jak to dobrze gaal ujęła wieczór:-)
gaal dobry pomysł piękna kobieta i film ale reszta...w daj w dupę klapsa mężowi

Super sie czytalo jakie pomysly mieli Wasi M no i Wy :-)
gal - maz sie faktycznie nie popisal :-( Kurde - taka babke jak Ty to powinien na rekach nosic - tak sie starasz i w ogole a on ma to w nosie... :-( Mam nadzieje ze zmadrzeje w koncu...
krupka - faktycznie niezbyt mily wieczor walentynkowy :-(
Zania - maz jak zwykle spisal sie na medal :-) No i reszta mezow tez.
A ja sie pogodzilam z moim mezem przez telefon i tyle z Walentynek bylo :-D

Moj mąz jako ze pracuje przy hodowli i produkcji kwiatow ozdobnych i ogrodowych to wiecie co dostaje na kazde swieto... kwiatka w doniczce... :tak:
teraz dostalam prymulke... ciekawe co dostane na dzien kobiet..???:dry::cool2:

O! nie widziałam że o Waletynkach sobie tutaj piszecie...

Ja dostałam ptasie mleczko (hehehe mój mąż stwierdził że bardziej sie uciesze niż z kwiatów:-Di miał rację! Trafił w mój "słodyczowy głód")
A on dostał ode mnie spóźniony rocznicowy(połączony z Walentynkowym) prezent- zrobiłam mu prezentacje w power poincie z naszymi różnymi zdjęciami z taką śmieszna piosenka w tle Bebe Lily "Jesteś moim skarbem"- tekst zabawny śpiewany dzięciecym głosem, do tego śmieszne zdjęcia...BYŁ ZACHWYCONY I ROZANIELONY:-D Fajnie było go takiego zobaczyć:-)

reklama
babajago- to bardzo miło spędziliście czas, prezent pierwsza klasa ( ten dla męża, skoro go tak rozczulił ;-):-))
mysz- lepszy rydz niż nic, przynajmniej się pogodziliście, cieszę się!:tak::-)

Do góry