Żania7
mama kochanych urwisków
Ale mi się spodobał ten kalendarz chyba też zamówie, mam nadzieje że prawa autorskie do pomysłu nie są chronione
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myszko je też ale pocieszam się że to jeszcze miesiąc i pare dniJezu - a ja jeszcze nic dla nikogo nie mam (oprocz Jasia), no i zadnych pomyslow tez nie mam...
Jezu - a ja jeszcze nic dla nikogo nie mam (oprocz Jasia), no i zadnych pomyslow tez nie mam...
babcia lubi słuchać radia albo oglądać np"mode na ...", myślałam że może kupie jej ładna ciepłą chustke pod szyje bo babcia nie nosi szalika co myslicie?Żaniu , a co babcia lubi?
może jakąs muzyczke swingujaca z jej lat młodosci??
na pamiątkęAletka my tez podczepimy sie pod kalendarze dzis zrobilismy sesje zdjeciowa z dziadkiem Wojtka (dodam ze pierwszy raz odwazył sie wziasc małego na rece-strasznie sztywno siedział oczywiscie dziadek) i był strasznie ciekawy po co nam ich zdjecie razem