reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

pyzuncia -to juz mlodziez na karte komorek nie chce??? :baffled: Ja mam komorke na karte- od 7 lat ten sam numer... Tylko modele aparatow zmienialam :-)

reklama
o nie pomyslałam ze moze byc na kartę :) :szok:.
Dla 16sto latka moze jakas gre na kompa - no tylko one tanie nie sa :( teraz wyszedł wiedzmin - a moze jakby sie kilka osób zlozyło) :-)

Może jakiś fajowy t-shirt albo wode, bo chłopaki w tym wieku lubią się pachnić w nadmiarze

Masz rację Gosiu T-shirt jest ok na ten wiek, z wodą miałabym chyba problem co do zapachu wiesz jacy oni wybredni:szok:.
Gra za droga jak na mój budżet bo ja dam mu kase i dołożę jakis fajny podkoszulek.

Dzia:-).

Myszko świetny prezent dostanie Jasiuo i bedzie na pewno przeszczesliwy a ze dostanie go troszkę po świetach to mu różnicy nie zrobi reszta prezentów wynagrodzi mu ten drobny szczegół

tak Aniu dla 16 latka koszulka i kasa bedzie ok

a czytałyście może Mary Poppins? ja tak i bardzo te jej perypetie lubiłam

pyzuncia no tak ale na karte moze też byś musiała ładować?:-p

dzwoniłam wczoraj do mamy tej dziewczynki -oj oj głosno mnie rugała za taki prezent ale nic nie podpowiedziała :( chyba jej powiem ze jak nie napisza listu do mikołaja :) to dostanie telefon z karteczka od mikołaja "za rachunki płaci mama i tata mikołaj nie bierze odpowiedzialnosci :)

wiecie co? Uwazam ze naprawde zrobilam dobry interes - ten chodzik-pchacz w sklepie chicco kosztuje 189zl :szok::szok::szok: A ja dalam 76zl :-) Mam nadzieje ze naprade jest w bardzo dobrym stanie :-)

Mary Poppins bardzo lubilam. Pewnie dlatego tez bylam potem opiekunka do dzieci w Anglii :-D

reklama
Do góry