reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

reklama
No własnie mój meżuś sie uparł na tego psiaka a ja wciąz szukam... Ciągle mam głupie przeczucie ze jak juz cos kupie to za jakiś czas znajdę coś fajniejszego itd. Ostatnio byłam w hipermarkecie i aż mnie głowa rozbolała od ogladania i testowania tych wszystkich zabawek :sorry2:W ogóle to chyba kupie kilka mniejszych rzeczy zeby cos napewno przypadło mu do gustu :-) Ech, juz sie nie moge doczekać jak ubierzemy choinke :-D

My narazie nic nie kupujemy dla małego 16.12.2007 ma chrzciny i nie chce sie dublowac z gośćmi :-) skończy sie na ubrankach hihi. od jednej z forumowiczek kupiłam zabawke - działająca na zasadzie garnuszka na klocuszka (duzo sie w niej dzieje, gra, mozna wrzucac klocki, ćwiczyć rączki przeciagając kwiatuszka po żyłce, kręcić robaczkiem po nagwintowanej łodyżce -wchodzi na gore i schodzi, i mozna krecic 3 zebatymi kołami). miało byc pod choinke i chyba tak zostanie :-D teraz ulubioną zabawą jest rzucanie sie na rożne rzeczy. stoi na czworakach kiwa sie, nabiera rozpedu i susem rzuca sie w danym kierunku :D np zabawki hihi

Byłam dzisiaj w realu i był akurat szczeniaczek - uczniaczek. Jest boski!!! Moja mama kupiła go wnuczkowi pod choinkę :tak:

Parę dni temu byliśmy u koleżanki, która miała takie klocki
*BK* FISHER PRICE - AKTYWNE KLOCKI (263143305) - Aukcje internetowe Allegro

Karolinka bardzo się nimi zainteresowała więc może podsunę ten pomysł którymś z dziadków na mikołaja:-)

Mała dostanie na Mikołaja też takie coś
BAWI 3M+ Edukacyjny DOMEK Ptaków (268538007) - Aukcje internetowe Allegro

swietne te klocki, zreszta domek tż niczego sobie
Mysz super podoba mi sie ten pchacz, Maja już ma coś takiego podobnego w prezencie
Find AS NEW & BOXED - VTECH First Steps Baby Walker on eBay within, Other Toys Activities, Toys Activities, Baby (end time 13-Nov-07 20:07:46 GMT)

kasro - wlasnie dzisiaj moja mama kupila te aktywne klocki Jasiowi :-) Z mysla o Mikolaju, ale moze jednak beda na Boze Narodzenie zeby jzu potrafil sie nimi bawic jakos konkretniej :-)

reklama
Do góry