reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

Wymyśliłam prezent (chyba dla siostrzenicy Tomka). Zrobię książkę kucharską, z przepisami wypróbowanymi, ciekawymi itp. Od razu mam pytanie, czy mogę dodać do niej wasze przepisy z wątku majówek w kuchni?

Dla znajomych dzieci kupuje misie z ikei (takiego jak Jasiowy Ybyb), tylko chcę uszyć im ubranka (jak znajdę chwilkę czasu...).

Kluliczek moim zdaniem przepisy które ja podałam jak masz ochote i smakowały możesz wydać w swojej książce kucharskiej:tak:, ale mam też prośbę jak bedziesz już sławna wspomnij o koleżankach z bb:-D

reklama
No pomysł Joanki tez mi sie podoba, ja jakaś chyba "skromna" jestem:zawstydzona/y: facet mi się pyta co chcę od Mikołaja a ja, że nic, może coś małemu bo on więcej potrzebuje, a jak ja się spytałam swojego faceta to on od razu tysiąc przykładów podał:szok:, grunt to się trzeba umieć rozpychać kurcze!!!!!:cool:

mój mąż na pytanie co by chciał dostać na świeta powiedział ze świety spokój i zdrowie dla córci to bedzie najlepszy prezent, więć postanowiłam kupić ramke na zdjęcie jakąś ładna i w niej umieścić napis świety spokój:-D, jeszcze sprawie mu inny prezent ale najpierw zobacze jego mine jak odpakuje ten:rofl2:

mój mąż na pytanie co by chciał dostać na świeta powiedział ze świety spokój i zdrowie dla córci to bedzie najlepszy prezent, więć postanowiłam kupić ramke na zdjęcie jakąś ładna i w niej umieścić napis świety spokój:-D, jeszcze sprawie mu inny prezent ale najpierw zobacze jego mine jak odpakuje ten:rofl2:

Żaniu super, ja muszę już na 6 coś myśleć bo tu większe święto niż 24, dla mnie nie oczywiście, ale muszę też tradycję faceta podtrzymywać, czyli muszę zawiesić na 6 grudnia skarpety na kominku mandarynki, marcepany, czekoladki dla Świętego Mikołaja i marchewkę dla jego konia a za to on przyniesie prezenty, małemu chyba leżaczek taki jak ja chcę a nie taki jak mi rodzice faceta ofiarowali:baffled:

Żaniu super, ja muszę już na 6 coś myśleć bo tu większe święto niż 24, dla mnie nie oczywiście, ale muszę też tradycję faceta podtrzymywać, czyli muszę zawiesić na 6 grudnia skarpety na kominku mandarynki, marcepany, czekoladki dla Świętego Mikołaja i marchewkę dla jego konia a za to on przyniesie prezenty, małemu chyba leżaczek taki jak ja chcę a nie taki jak mi rodzice faceta ofiarowali:baffled:

heheh fajnie mi tam ten pomysł ze skarpetką i darami dla Mikołaja sie podoba chyba sama zrobie też u nas na kominku:-D

A ja mam już kolejny prezent (pomysł) z głowy :-). gadałam z Bratankiem Tomka i on stwierdził, że jemu to lamborghini wystarczy. No to dostanie :evil:. No a przy okazji stwierdziłam, że mi intuicja zdechła, już nie wiem, kiedy nastolatek gada ze mną na serio, a kiedy podpuszcza...:no:
A ja z dzieciństwa pamiętam, ze na 6 to Mikołaj przynosił prezenty, a na Święta to gwiazdka. Przynajmniej sobie tak wytłumaczyłam, bo zawsze było "taka jedna noc, gdy mikołaj na swych saniach rozwozi prezenty" i jakoś mi to strasznie nie grało. A ja lubiłam mieć wyjaśnione :-p.

u mnie 06.12 Mikolaj przynosi prezenty (kladl je zawsze przy lozku...) a 24.12 Dzieciatko (czasem Aniolek) - przeciez Mikolaj nie moglby dwa razy przychodzic w prezentami w tym samym miesiacu :-D

u mnie 06.12 Mikolaj przynosi prezenty (kladl je zawsze przy lozku...) a 24.12 Dzieciatko (czasem Aniolek) - przeciez Mikolaj nie moglby dwa razy przychodzic w prezentami w tym samym miesiacu :-D

u mnie też Mikołaj przynosił 6 .12 prezenty w nocy jak dzieci spały wkradał się i obok łóżka zostawiał, a 24.12 preznty przynosił Gwiazdor od 1 gwiazdki na niebie:-)

reklama
Mężowi popsuła się komórka, więc kupiłam mu na imieniny nową. Zanim mi przyszła to naprawił sobie starą. Dałam mu nową, obejrzał, chwilę się pobawił a potem stwierdził, że nie chce mu się go uczyć i używa do starej :-( Przykro mi strasznie i smutno ale przecież to FACET dla niego wszystko jest ok :wściekła/y:

Do góry