reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Suknie ślubne :)

znam znam....

co do formalności z "zagraniczniakiem" to faktycznie łatwiej.... ja Wam tylko współczuję tego stresu i biegania.... oj biedaczki ..... powodzenia!

reklama
Powiem wam,że dzis czyli pół roku przed slubem zapłaciłam zaliczkę za uczesanie ślubne ::) :) Babka jest nieprzęciętna,cała"zrobiona",czyli sylikon w ustach,cyckach,wysmuklony nos i przedłużone włosy ;D śmiać mi się z niej chciało,makijaz wampa,ale ogólnie sympatyczna ;) Mój Darek mało nie padł na zawał jak ja zobaczył :laugh: ;D Ale czesze pięknie,jak zobaczylam zdjęcia to mi oko zbielało...no i godzine mam nieludzką na czesanie,5.20 rano... O0 :o Powiedziala,ze to i tak jeszcze normalnie,np w czerwcu i sierpniu ma juz klientki na 2 rano!!!! Żeby byc zapisana na normalna godzinę to musialabym zaklepać się gdzieś tak w okolicach świąt...ale Bozego Narodzenia :laugh: Mam nadzieję,ze nie będę żałować ;)

O jejku, Olu - to jak Ty wstaniesz tak rano to padniesz przed pierwszym toastem! Fakt, ze lepiej wczesniej (bo ja pol godziny przed fotografem mialam jeszcze mnostwo wałkow na głowie) - moze jeszcze znajdziesz kogos rownie dobrego, kto ma wolny termin. Ja zaluje bo zachcialo mi sie zawodowej charakteryzatorki filmowej, a wczesniej mialam dziewczyne po studium kosmetycznym - ktora raz, że brala mniej i jeszcze do domu przyjezdzala.... Na drugi raz nie zamienialabym jej na profesjonalistke (z ktorej nie do konca bylam zadowolona, a zaplacilam duuzo kasy)

Elpis, ale na zdjęciach ślubnych wyglądasz pięknie!

Olu-współczuję godziny ale zapewne warto!

Dzięki Ewan :)
Ale jak pojechalismy pierwszy raz do tego fotografa zaklepac termin, i jak zapytalam o cene to powiedział "55 zł za poze, ale retusz gratis" - gdyby mi nie zalezalo akurat na tym studio, to bym sie obraziła, hihihi"

Ja jutro ma n-te podejście do przymiarek sukien ale jadę założyć"tylko 5" i to z mamą więc napewno już coś zdecydujemy ;) :) Jej zdanie jednak najbardziej sie dla mnie liczy. Nawet specjalnie wczoraj przyjechała moja świadkowa do nas z Wawy do Płocka żeby zobaczyc jedną suknię,ale jednak to mama ma ostatnie zdanie :)

Fajnie ci Olu! Przymiarki sukien to moze teraz ciezkie zadanie dla ciebie ale rownoczesnie bardzo przyjemne! Sama swiadomosc ze tak pieknie ubrana pojdziesz do oltarza z mezczyzna twojego zycia daje ci swiadomosc ze warto sie pomeczyc! A jeszcze do tego szczescia dolaczy wasza dzidzia!!! Zycze powodzenia w szukaniu i znalezieniu w koncu tego wlasciwego stroju i wierze ze mamusia ci pomoze!!!

Kreciku kochany,dziekuję za dobre fluidy,UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!Wybrałam :) Za tydzień wpłacam zaliczkę i pozostaje mi czekać 3 miesiące na dopasowanie ;)Suknię znalazłam jak ze swoich marzeń,taką bajkową,w kolorze ecru i cappucino.Moja mama i ja wybrałyśmy 4 faworytki i po przymierzeniu wszystkich wybrałam tę jedyną :) Nie mam dobrego zdjęcia ale cos wam wkleję,nie zebyście się zachwycały ale a co tam,moich zdjęć juz przecież z września nie zobaczycie,a tyle wam natrułam o tych sukniach ;) Mama powiedziała,ze pasuje do mojej urody,i chyba rzeczywiście najlepiej sie w niej czuję ze wszystkich...Wklejam zdjątko :)

reklama
Do góry