reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Powiem wam,że dzis czyli pół roku przed slubem zapłaciłam zaliczkę za uczesanie ślubne : Babka jest nieprzęciętna,cała"zrobiona",czyli sylikon w ustach,cyckach,wysmuklony nos i przedłużone włosy ;D śmiać mi się z niej chciało,makijaz wampa,ale ogólnie sympatyczna Mój Darek mało nie padł na zawał jak ja zobaczył :laugh: ;D Ale czesze pięknie,jak zobaczylam zdjęcia to mi oko zbielało...no i godzine mam nieludzką na czesanie,5.20 rano... O0 Powiedziala,ze to i tak jeszcze normalnie,np w czerwcu i sierpniu ma juz klientki na 2 rano!!!! Żeby byc zapisana na normalna godzinę to musialabym zaklepać się gdzieś tak w okolicach świąt...ale Bozego Narodzenia :laugh: Mam nadzieję,ze nie będę żałować
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
O jejku, Olu - to jak Ty wstaniesz tak rano to padniesz przed pierwszym toastem! Fakt, ze lepiej wczesniej (bo ja pol godziny przed fotografem mialam jeszcze mnostwo wałkow na głowie) - moze jeszcze znajdziesz kogos rownie dobrego, kto ma wolny termin. Ja zaluje bo zachcialo mi sie zawodowej charakteryzatorki filmowej, a wczesniej mialam dziewczyne po studium kosmetycznym - ktora raz, że brala mniej i jeszcze do domu przyjezdzala.... Na drugi raz nie zamienialabym jej na profesjonalistke (z ktorej nie do konca bylam zadowolona, a zaplacilam duuzo kasy)
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Dzięki Ewan
Ale jak pojechalismy pierwszy raz do tego fotografa zaklepac termin, i jak zapytalam o cene to powiedział "55 zł za poze, ale retusz gratis" - gdyby mi nie zalezalo akurat na tym studio, to bym sie obraziła, hihihi"
Ale jak pojechalismy pierwszy raz do tego fotografa zaklepac termin, i jak zapytalam o cene to powiedział "55 zł za poze, ale retusz gratis" - gdyby mi nie zalezalo akurat na tym studio, to bym sie obraziła, hihihi"
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ja jutro ma n-te podejście do przymiarek sukien ale jadę założyć"tylko 5" i to z mamą więc napewno już coś zdecydujemy Jej zdanie jednak najbardziej sie dla mnie liczy. Nawet specjalnie wczoraj przyjechała moja świadkowa do nas z Wawy do Płocka żeby zobaczyc jedną suknię,ale jednak to mama ma ostatnie zdanie
Fajnie ci Olu! Przymiarki sukien to moze teraz ciezkie zadanie dla ciebie ale rownoczesnie bardzo przyjemne! Sama swiadomosc ze tak pieknie ubrana pojdziesz do oltarza z mezczyzna twojego zycia daje ci swiadomosc ze warto sie pomeczyc! A jeszcze do tego szczescia dolaczy wasza dzidzia!!! Zycze powodzenia w szukaniu i znalezieniu w koncu tego wlasciwego stroju i wierze ze mamusia ci pomoze!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Kreciku kochany,dziekuję za dobre fluidy,UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!Wybrałam Za tydzień wpłacam zaliczkę i pozostaje mi czekać 3 miesiące na dopasowanie Suknię znalazłam jak ze swoich marzeń,taką bajkową,w kolorze ecru i cappucino.Moja mama i ja wybrałyśmy 4 faworytki i po przymierzeniu wszystkich wybrałam tę jedyną Nie mam dobrego zdjęcia ale cos wam wkleję,nie zebyście się zachwycały ale a co tam,moich zdjęć juz przecież z września nie zobaczycie,a tyle wam natrułam o tych sukniach Mama powiedziała,ze pasuje do mojej urody,i chyba rzeczywiście najlepiej sie w niej czuję ze wszystkich...Wklejam zdjątko
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Niestety sporo 2690 zł...