reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania, badania, początki..

Hej! Nie absolutnie, moja waga 58kg przy 164cm wzrostu, nie jestem ani wychudzona, ani za gruba. Chyba najlepiej się czuje w obecnej wadze, kiedyś bylam bardzo chuda, twarz wychudzona, kości wystawały, ale teraz czuje się ok👍🏻 Nawet mnie nie strasz...😭 Mam nadzieje, ze nie będziemy musieli się tyle czasu starać... Na niedoczynnosc tarczycy choruje od 4 lat. Nie dbam o diete, raczej jem normalnie. Oczywiście nie żywię się fast foodami, ale gotuje sama normalne obiady.. Tak jak mama w domu nauczyła.. Jak czytam właśnie wpisy na forum to troszkę się martwię, tyle kobiet stara się tyle lat o dziecko i nic... U mnie cykle tez nie są regularne.. raz jest 29 dni, raz 33... 😞
To wagę masz ekstra, więc super. Nie chcę Cię straszyć no co Ty. Skoro nie podjelas jeszcze starań to może nie ma co się spinac ? 😉😃

reklama
Ja miałam od kilku lat sporo za wysokie TSH ale lekarz nie widział w tym żadnego problemu. Lata seksu bez zabezpieczenia i z ciąży nici, ale nie zwracałam na to uwagi. Cykle 23 dni, okres równe 7, kilka dni wyciętych z życiorysu, krwotoki i urlopy na żądanie. We wrześniu 2019 lekarz pierwszy raz przepisał mi lewotyroksynę, TSH spadło poniżej 2, w październiku zaszłam w ciążę.

Super nowina ❤️

To wagę masz ekstra, więc super. Nie chcę Cię straszyć no co Ty. Skoro nie podjelas jeszcze starań to może nie ma co się spinac ? 😉😃

Właśnie nasze starania zaczniemy chyba jak najszybciej😁 Tez wiekowo wydaje mi się, ze wypadałoby już próbować, bo nie wiem czy wyrobimy się z drugim, czas leci jak szalony:-).. A ja trzymam kciuki, żeby Wam się udało. ❤️

Właśnie nasze starania zaczniemy chyba jak najszybciej😁 Tez wiekowo wydaje mi się, ze wypadałoby już próbować, bo nie wiem czy wyrobimy się z drugim, czas leci jak szalony:-).. A ja trzymam kciuki, żeby Wam się udało. ❤️
Pewnie że nie ma na co czekać, życzę powodzenia. Buziaki💋💋

Nie ma co się martwić na zapas z tymi straniami, w sensie że może to potrwać :) ja też się naczytałam ile to niektórzy się starają, byłam przygotowana na kilka miesięcy starań, a udało się za pierwszym razem :)

reklama
Hejka 😁
My również z mężem staramy się o dziecko. Wprawdzie krótko bo podjęliśmy decyzję na koniec maja. Mam nadzieję że nie będziemy musieli długo czekac hehe :) ale martwi mi jedna sprawa. Dziś byłam na pizzy i zjadłam szynkę parmeńską. Ona nie była w piecu.
Ogólnie mam dostać @ za tydzień. Dopiero jak wróciłam do domu zaczęłam zastanawiać się nad tą szynką..... Czy to w moim przypadku może być groźne ? 😥😥😥

Do góry