reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
No właśnie Aneczko,tez nie mogłam otworzyc tych wcześniejszych fotek Superaśnie wyglądałaś no i świetny wystrój sali
Aneczko twoja suknia byla przepiekna i z tym dlugim welonem wygladalas poprostu fantastycznie! Ja mialam berdzo skromna suknie bo nie lubie prrzsady i nie wszystko mi pasuje! Sukni z trenem nie wzielam ze wzgledow praktycznych by nie wycierac podlogi za soba bo choc moja nie miala trenu to doczyscic ja bylo trudno!
Mysle ze ty Olu bedziesz ladnie wygladac w sukni ztrenem i na pewno znajdziesz cos w czym bedziesz sie czula wspaniale w tym wyjatkowym dniu!
Tu pare moich fotek
Mysle ze ty Olu bedziesz ladnie wygladac w sukni ztrenem i na pewno znajdziesz cos w czym bedziesz sie czula wspaniale w tym wyjatkowym dniu!
Tu pare moich fotek
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Kreciku,mi baardzo podobają się suknie skromne,bez dodatkow,z takiego zwiewnego materiału....niestety niezbyt do mnie pasują,wyglądam w nich nijako,jestem zbyt mało wyrazista i przy moim dużym Darku bym nikła ;D Szukam raczej coś romantycznego. A tobie właśnie ta suknia bardzo pasowała,no i jaki piękny bukiet miałaś! A ślub był w Polsce czy w Niemczech?
Wlasnie o to chodzi ze nie kazdemu pasuje to co by sobie wmarzyl! Jakbym miala suknie ktora sobie wczesniej wyobrazala to wygladalabym jak choinka! A to do mnie nie pasuje! Mysle ze ty bedziesz wygladac jak ksiezniczka przy swoim wielkim mezczyznie!
A slub mielismy w Niemczech! Z mojej rodziny byli tylko oi rodzice i siostra z mezem i dziecmi! W polsce mam zbyt duza rodzine by wszytkich sciagac, a i tak bym nikomu nigdy nie dogodzila! Mialam obraz zachowania mojej rodzny na slubie mojej siostry! Dziekuje bardzo!!! W zamian zaprosilismy duzo naszych znajomych i bylo fajnie! Co prawda tym razem matka i rodzina Kristiana pokazala sie podobnie jak moja rodzina przed 6 laty! Nikt nie chcial tanczyc i te stare ciotki siedzialy nadete przy stole! Z poczatku sie przejmowlam ale Kristi mi powiedzial ze to jest nasz slub i skoro sie komus nie podoba to to nie jest nasza wina i niech ten ktos idzie sobie do domu jak nie umie sie bawic! Za to wszyscy mlodzi bawili sie baedrzo dobrze i dlugo! I tak moge powiedziec ze to byl ddotej pory jeden z piekniejszych dni w moim zyciu!!
A slub mielismy w Niemczech! Z mojej rodziny byli tylko oi rodzice i siostra z mezem i dziecmi! W polsce mam zbyt duza rodzine by wszytkich sciagac, a i tak bym nikomu nigdy nie dogodzila! Mialam obraz zachowania mojej rodzny na slubie mojej siostry! Dziekuje bardzo!!! W zamian zaprosilismy duzo naszych znajomych i bylo fajnie! Co prawda tym razem matka i rodzina Kristiana pokazala sie podobnie jak moja rodzina przed 6 laty! Nikt nie chcial tanczyc i te stare ciotki siedzialy nadete przy stole! Z poczatku sie przejmowlam ale Kristi mi powiedzial ze to jest nasz slub i skoro sie komus nie podoba to to nie jest nasza wina i niech ten ktos idzie sobie do domu jak nie umie sie bawic! Za to wszyscy mlodzi bawili sie baedrzo dobrze i dlugo! I tak moge powiedziec ze to byl ddotej pory jeden z piekniejszych dni w moim zyciu!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Krecik, i własnie o to chodzi,to ma byc właśnie TAKI dzień i już!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Super wyglądają takie z wyższym stanem,odcinane pod biustem
reklama