Dorotqua no to ładny klocuszek, ja też mam termin na 20
szkoda że lekarz tak cie zbył
(
domiska na pewno wszystko jest w normie, dobrze że zamówiłaś wizyte, jak masz sie denerwować to lepiej w ten sposób
bilka ja w sumie nie wiem kiedy się dokładnie odwrócił bo miałam mało usg i w dużych odstepach czasu, ale na bank juz był odwrócony w 32 tyg
nie martw sie na zapas, jeszcze jest troche czasu
a nawet jeśli to uwierz mi że cc to nic złego, wiesz jak ja się dowiedziałam że mój synek nie przekręcił się i musiałam mieć cc to też byłam załamana, bo koniecznie chciałam rodzic naturalnie a po wszystkim to sie cieszyłam że tak sie stało, tak więc główa do góry
martinek a ty juz za 3 dni będziesz tulic dzidzie, dobrze mi sie zdaje?? powodzenia dla was!!!:-)
Patiinka duży chłopczyk ci rośnie, super:-)fajnie że wizytka udana
)
Janedoe ja myśle że to indywidualnie zależy, jedne chodzą z 1cm długo inne z dłuższą szyjką krócej, jedno jest pewne, musisz być przygotowana
aliaolio super że wizyta udana
)) ja miałam jak do tej pory dwa razy takie bóle
Magda tak jak pisałam, fajnie że termin juz masz
) uważaj ze spojeniem choć tak jak piszesz że na maksa sie oszczędzasz to może być po tym wypadku, tak jak Emilia pisała. Oby się uspokoiło
Kawał chłopa z Marcelka, jeszcze ma dużo czasu na podrośnięcie
a co do rodzenia pośladkowego to ja słyszałam że pierworódkom się nie zaleca, tylko w wypadku gdy juz kobieta rodziła wcześniej naturalnie
januarka bardziej bym sie zdała na to co lekarz mówił, skoro tak zalecil to tak ma być
obyś szybko wyleczyła infekcje. Widze że i tobie duży maluszek się szykuje, zaciskaj więc nóżki do tego 1(no chyba że chcesz wczesniej rodzić;-))
Czarni o to fajnie że dotrwasz do stycznia
) współczuje akcji po wizycie
( oby juz sie nie powtarzały
ja mam wizytke na dzień przed tobą, późno ale nie mieli wcześniej pasujących dla mnie terminów z godzinami:/
powodzenia jutro na wizytach!!!:-)