reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Baska no to dobrze, że nic złego się nie dzieje. Spadek hemoglobiny, to tez przypadłość ciążowa, także nie jest źle. Zdrówka dla maluszka i dla Ciebie również:-)

Arbuz gratuluję Ci córeczki, a że babeczki tu rzadkością, to tym bardziej ściskam serdecznie:-)

Patinka
powodzenia na jutrzejszej wizycie!

I oczywiście jeśli któraś ma tez jutro wizytę, a nie ma jej na liście, to również powodzenia!

reklama
Magda no niestety wiem, że to dość powrzechne.. Ale damy rade.. Po porodzie spadła mi do 8 wiec teraz nie jest zle;-)

Arbuz ja jeszcze nie wiem co tam siedzi w moim brzuszku ale po cichu licze, że to wlasnie dziewczynka:tak::-)

Malinka a o ile Ci spadła??

Baska super, że wszystko ok :))). Najważniejsze, że szyjka zamknięta ;). Z żelazem się pomęczysz i miejmy nadzieję, że wyniki się poprawią :).
Arbuz to upartego masz Mieszkańca brzucha ;). Ciekawe kto naprawdę u Ciebie "drzemie" ;). Oby infekcja szybko minęła!

Powodzenia dzisiaj ;).

Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na nadchodzących, ja się wybieram jutro i jak mi się płeć potwierdzi to bede miała prezent dla męża z okazji rocznicy ślubu:-)

Magda no niestety wiem, że to dość powrzechne.. Ale damy rade.. Po porodzie spadła mi do 8 wiec teraz nie jest zle;-)

Arbuz ja jeszcze nie wiem co tam siedzi w moim brzuszku ale po cichu licze, że to wlasnie dziewczynka:tak::-)

Malinka a o ile Ci spadła??

No tragedii jeszcze nie ma bo 11,5 ale niedawno było ponad 12 a wcześniej 13,więc widać że spada:-( W sumie biorę jakieś witaminy i tam jest żelazo ale nie wiem czy to wystarczy:confused:

reklama
Do góry