reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Baska no to dobrze, że nic złego się nie dzieje. Spadek hemoglobiny, to tez przypadłość ciążowa, także nie jest źle. Zdrówka dla maluszka i dla Ciebie również:-)

Arbuz gratuluję Ci córeczki, a że babeczki tu rzadkością, to tym bardziej ściskam serdecznie:-)

Patinka
powodzenia na jutrzejszej wizycie!

I oczywiście jeśli któraś ma tez jutro wizytę, a nie ma jej na liście, to również powodzenia!

reklama
Magda no niestety wiem, że to dość powrzechne.. Ale damy rade.. Po porodzie spadła mi do 8 wiec teraz nie jest zle;-)

Arbuz ja jeszcze nie wiem co tam siedzi w moim brzuszku ale po cichu licze, że to wlasnie dziewczynka:tak::-)

Malinka a o ile Ci spadła??

Baska super, że wszystko ok :))). Najważniejsze, że szyjka zamknięta ;). Z żelazem się pomęczysz i miejmy nadzieję, że wyniki się poprawią :).
Arbuz to upartego masz Mieszkańca brzucha ;). Ciekawe kto naprawdę u Ciebie "drzemie" ;). Oby infekcja szybko minęła!

Powodzenia dzisiaj ;).

Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na nadchodzących, ja się wybieram jutro i jak mi się płeć potwierdzi to bede miała prezent dla męża z okazji rocznicy ślubu:-)

Magda no niestety wiem, że to dość powrzechne.. Ale damy rade.. Po porodzie spadła mi do 8 wiec teraz nie jest zle;-)

Arbuz ja jeszcze nie wiem co tam siedzi w moim brzuszku ale po cichu licze, że to wlasnie dziewczynka:tak::-)

Malinka a o ile Ci spadła??

No tragedii jeszcze nie ma bo 11,5 ale niedawno było ponad 12 a wcześniej 13,więc widać że spada:-( W sumie biorę jakieś witaminy i tam jest żelazo ale nie wiem czy to wystarczy:confused:

reklama
Do góry