reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Witajcie,
u nas też już wiadomo, że będzie DZIEWCZYNKA.
Co prawda lekarz powiedział że na 90%, ale chyba jakby był to chłopiec to już coś by było widać :)

Pozdrawiam wszystkie "ciężaróweczki"

reklama
witam wszystkie mamusie :)

ja już po wizycie.. z maluszkiem wszystko w najlepszym porządku. Słyszałam jak bije jego serduszko. Mam niedosyt bo nie pooglądałam go sobie w całej okazałości ale moja gin. twierdzi, że nie powinno się tak cały czas naświetlać więc kłócić się z nią nie będe :)) najważniejsze ze wszystko okey..

pozdrawiam wszystkie stycznióweczki i miłego dnia życze! :-):-)

Arbuz witaj w klubie babeczek :-D;-) Ja też myślałam, że będzie synuś, chociaż mąż od początku mówił, że babeczka ;-)

Ada1989
wiem, że muszą się uczyć, ale i tak bym nie chciała ;-)

Baska super, że wszystko ok, a hemoglobiną się nie przejmuj, bo w ciąży, tak jak dziewczyny piszą, jej spadek to normalka :tak:

Zaza123 Tobie też gratuluję babeczki :tak:

Patiinka najważniejsze, że wszystko ok :tak:

Ja po wizycie! Na 1000% potwierdził się SYNEK. Tatuś strasznie ucieszony, był ze mną to zobaczył na własne oczy. Wszystko w porządku. Lekarz dokładnie badał serducho i żyły. Wszystkie wymiary się zgadzają. Waży 394 g. Mamy super zdjęcie 3D. Jest śliczniutki. Wszyscy mówią, że do taty podobny.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę udanych wizyt.

Zaza gratuluję córuni....

Patinka super, że wszystko w porząsiu to najważniejsze!

Gosia gratuluję synusia, a gdzie ta piękna fotka???:)

reklama
Wizyty:

13.09
deszczyk godz. 8:00
agaagaaga14 godz.16:00

14.09
Caroline godz. ?

19.09
lanjaa godz. 8:45

20.09
Dotkaa godz.18:00

22.09