reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Witajcie,
u nas też już wiadomo, że będzie DZIEWCZYNKA.
Co prawda lekarz powiedział że na 90%, ale chyba jakby był to chłopiec to już coś by było widać :)

Pozdrawiam wszystkie "ciężaróweczki"

reklama
witam wszystkie mamusie :)

ja już po wizycie.. z maluszkiem wszystko w najlepszym porządku. Słyszałam jak bije jego serduszko. Mam niedosyt bo nie pooglądałam go sobie w całej okazałości ale moja gin. twierdzi, że nie powinno się tak cały czas naświetlać więc kłócić się z nią nie będe :)) najważniejsze ze wszystko okey..

pozdrawiam wszystkie stycznióweczki i miłego dnia życze! :-):-)

Arbuz witaj w klubie babeczek :-D;-) Ja też myślałam, że będzie synuś, chociaż mąż od początku mówił, że babeczka ;-)

Ada1989
wiem, że muszą się uczyć, ale i tak bym nie chciała ;-)

Baska super, że wszystko ok, a hemoglobiną się nie przejmuj, bo w ciąży, tak jak dziewczyny piszą, jej spadek to normalka :tak:

Zaza123 Tobie też gratuluję babeczki :tak:

Patiinka najważniejsze, że wszystko ok :tak:

Ja po wizycie! Na 1000% potwierdził się SYNEK. Tatuś strasznie ucieszony, był ze mną to zobaczył na własne oczy. Wszystko w porządku. Lekarz dokładnie badał serducho i żyły. Wszystkie wymiary się zgadzają. Waży 394 g. Mamy super zdjęcie 3D. Jest śliczniutki. Wszyscy mówią, że do taty podobny.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę udanych wizyt.

Zaza gratuluję córuni....

Patinka super, że wszystko w porząsiu to najważniejsze!

Gosia gratuluję synusia, a gdzie ta piękna fotka???:)

reklama
Wizyty:

13.09
deszczyk godz. 8:00
agaagaaga14 godz.16:00

14.09
Caroline godz. ?

19.09
lanjaa godz. 8:45

20.09
Dotkaa godz.18:00

22.09