reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Uffff:)))))) Byłam dziś na wizycie i widziałam dzidzie z bijacym serduszkiem:))) ale mi ulzylo!!!!!!! Kolejna wizyta za 2 tygodnie! Dalej mam leżeć i sufitowac :((( zrobiło mi sie jeszcze tam jakieś zapalenie i muszę zażywać globulki:( szczypie!!!!! Ponoć to częste w ciazy!!! Ważne ze dzidzia zdrowa!!!!!!!:)

to i ja się pochwalę naszą kruszynką :) zdjęcie z dzisiejszej wizyty :) serducho bije jak dzwon póki co dzidzia rozwija się prawidłowo... oby tak dalej ::)
Zdjecie0074.jpg

Dotka czy ja dobrze widzę!??! to zdjęcie co dodałaś wczoraj jest z wczorajszego usg? :) bo jeśli tak to jesteśmy co do dnia w tym samym dniu ciąży :) hah:)

Ostatnia edycja:
Hanus no to rewelacja, oby same dobre wieści były:) A globulki pewnie przeciw drożdżakom - to bardzo częste w ciąży, ja też w pierwszej ciąży je aplikowałam...teraz jakoś lepiej to wszystko przebiega...

Olciaaa piękna kruszynka.....gratulacje....

Olcia ja usg mialam 5 czerwca wie ciut wczesniej ;) ale jeszcze mozemy sie zrownac

jaki puls mialy wasze fasolki na usg?

Ja z wrażenia jak zobaczyłam moją kruszyne i usłyszałam bijące serduszko nawet nie pomyślałam żeby spytać o puls. Jak powiedział, że wszystko jest ok dla mnie to było najważniejsze

Ma 7,5 mm :-D

CCI20120608_00000  k.jpg

reklama
Do góry