reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Olcia tez mysle ze powinnas o wszystkim lekarce powiedziec i o tych lekach tez koeniecznie
Kosteczkaja niestety nie pomoge

reklama
Witam
Olcia gratuluję ślcznej fasolki. Moim zdaniem jeśli to nie jest dla ciebie obciążenie to lecz się prywatnie skoro służba zdrowia tak działa (zresztą nie tylko tam) A co do lekarza, jeśli coś jest nie tak to poszukaj innego - skonsultuj to ze znajomymi itd. Przecież w tej kwestii możesz wybierać a przy okazji skonsultujesz jego diagnozę. Lek narazie bierz, z tego co napisałaś to progesteron to nie powinien zaszkodzić?! Bella 83 zgadzam się z tobą!

Witam Was dziewczyny i muszę sie już z Wami niestety pożegnać na ostatniej wizycie jaką miałam w środę okazało się że fasolka nie ma tętna, w środę otrzymałam już czopki wieczorem a w piątek rano wykonano mi zabieg. Tyle, czuję się dobrze wiadomo boli, ale psychicznie się trzymam bo czekam na kolejną fasolkę;-)

Polka27... hehs... nie wiem Az co powiedziec.... dobrze, że się trzymasz...przytulam cię mocno...

ja jutro na 9.30 na wizyte, czuje sie jakbym szła po wyrok....

Polka cieszę się strasznie, że się trzymasz.........i jednoczesnie bardzo współczuję, ale tak jak piszesz już pewnie niebawem będziesz cieszyć się kolejnym kruszynkiem........to było Twoje pierwsze USG?

Mysiak strasznie trzymam kciuki...............

kobietki ja do 16tego zwariuję, umrę z niepokoju, lekarz miał rację, żebym przyjechała na 10 tydzień, żeby sprawdzić co i jak........bym się tak nie denerwowała.............

Polkakazda fasolka to wielka strata, napisz nam jesli masz na tyle sil, czy to bylo Twoje 1 usg i w ktorym tc? i czy jakies objawy mialas ze cos nie tak?

Mysiak trzymam mocno &&&& zeby fasolka sie ujawnila

No więc, czułam się świetnie tak jak Wam pisałam w tym dniu jak szłam na wizytę, żadnych dolegliwości nic, usg miałam drugie pierwsze potwierdzające ciążę no i teraz. Na wypisie ze szpitala napisali 9tc według moich wyliczeń był 8 tc. gdyby nie fakt że poszłam na usg żyłabym w nieświadomości że coś jest nie tak:sorry2:.

Polka bardzo mi przykro... Kurde ja też w ogóle ciążowo się nie czuje, wczoraj tylko trochę inaczej się czułam, a dzisiaj już wcale... No ale ból piersi wrócił... Nie moge spać i właśnie wciągam ogórka konserwowego. Ja piernicze.... przecież ja oszalejeeee.... Jakby teraz miało coś być nie tak, to ja już nie dam rady znowu zajść w ciąże... Oszaleje jak nic :/ jeszcze 15 h z hakiem.... jak miałam objawy narzekałam, bo w pewnym momencie miałam dość, jak zniknęły, to teraz sie nakręcam....

Polka dzieki ze wpadlas. Wiem ze to marne pocieszenie ale widocznie tak mialo byc moze zaszly jakies niepraidlowe podzialy komorkowe i natura sama zadzialala, widze ze masz coreczke juz wiec mysle ze nastepnym razem na pewno sie uda :)

Kropka trzymam && za wizyte i czekam na relacje, ja na 1 wizycie bylam podobnie jak Ty w 7t 5 d, ale mi sie nogi trzesly masakra

reklama
Cześć dziewczyny ja już po wczorajszej wizycie. Maleństwo rośnie ma już całe 2 cm i 1 mm serduszko bije jak szalone :-) i wszystko jest dobrze wyniki badan tez są idealne :) Za dwa tygodnie wybieram się na usg genetyczne choć nie ma takiej potrzeby ale wole sprawdzić wszystko. Kolejna wizyta za 4 tygodnie.
Pozdrawiam was i trzymam kciuki za nas wszystkie

Do góry