reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Gosiu 40 ruchów w godzinę! No nieźle. Mój Marcelek niestety odpada w przedbiegach:-D Fakt, że on spory, to może też dlatego. Oby:sorry2:

Hunianka
jeszcze raz gratulacje serdeczne (pisałam na głównym)! Koniecznie pisz, jak było:-)

Alice
no i super! Gratuluję udanej wizyty:-)

Mum
mój mąż dziś na tym ktg już chyba zastosował wszystko co możliwe, by Marcelek nie zasypiał. Mimo wszystko przegrał:-p Jutro zjem przed wyjściem nutelli trochę. Może to coś da:-)

Gratuluję udanych wizyt :-)

Hunianka gratulacje kochana!!! dużo zdrówka dla Was !!! ;-)
Alice88 cieszę się że wszystko się wyjaśniło i 3mam kciuki za wyniki!
Gosia0811 ooo to dużo masz tych ruchów .. moja to jakiś sid leniwiec chyba :-D
magda z uk moja mała też jakaś leniwa.. ale czuję ją kilka razy dziennie.. może po prostu mało miejsca ma :-( albo takie grzeczne te nasze pociechy :-D

Jestem po wizycie u lekarza. Niestety mam skierowanie do szpitala - skoki ciśnienia :(
Gratuluję udanych wizyt stycznióweczki.

Asia powodzenia oby to nic groznego.

Ja juz po wizycie ktg w pozadku malutkiej serdunio pieknie bije ;D Lekarz mnie zbadal stwierdzil ze wszystko jest w pozadku dostalam tabletki na spojenie tylko nie wiem czy oplaca mi sie je brac teraz ? I dostalam rowniez skierowanie do szpitala gdyby akcja porodowa rozkrecila sie szybciej ;p Za tydz kolejna wizyta i mam nadzieje ze jeszcze do niej dotrwam ;) Powodzenia dla wizytujacych;)

reklama
Asiu trzymaj się! W szpitalu będziesz pod kontrolą, a że to jest dla dobra maluszka, to nic się nie martw.:tak:

Gosiu
ale jakie tabletki? Jak przeciwbólowe i masz potrzebę, to bierz doraźnie. Na tym etapie łożysko odpowiednio chroni maluszka. Dobrze, że wszystko jest w porządku. Gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki, byś jednak dotrwała do terminu, co by maluszek rósł w siłę:-)

Do góry