reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Gratuluje udanych wizyt!

Kropka trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze! Na pewno bedzie!

Asiorrek no to wypatrujemy juz dzieciaczka :-)

Muuum to be nie przejmuj sie, wszystko jest w porzadku i tym sie ciesz!

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

Gratuluję udanych wizytek:tak:
asiorreek no to nie znasz juz dnia ani godziny;-)ale trzymam kciuki żebyś wytrzymała do nowego roku:tak:

My już po wizytce. ogólnie wszystko dobrze, wyniki ok, paciorków brak, szyjka długa. Moja kluseczka waży już 2930g i ma się dobrze;-) lekarz stwierdził, że raczej wytrzymamy do nowego roku ale do terminu raczej nie... także zobaczymy:happy2:

mum to be, najważniejsze że z małą wszystko w porządku. a położne u mnie też często zdarzają się takie olewackie, więc nie ma się czym przejmować.

no więc i ja się melduję. morfologia bardzo dobra mi wyszła, hemoglobinka zamiast maleć, cały czas rośnie więc się cieszę :) szyjka zamknięta, tylko bardzo z tyłu, a główka Laury naciska ją z przodu, tak że miałam najbardziej nieprzyjemne i bolesne badanie w życiu. myślałam że tam padnę. ale główka podobno mocno siedzi, więc jak będę grzecznie leżała, to porodu w tym roku nie przewidujemy.

a co u reszty?

Gratuluje udanych wizyt dziewczyny.

Muuum to be no wlasnie tak w UK jest ze totalna olewka, jak ciaza przebiega bez problemowo to tak puszczaja w samopas ze tak powiem. Ja mam swoja wizyte jutro. Krwi napewno nie beda pobierac a o innych testach to juz nawet nie wspomne. Jak mialas dobre wyniki z pobrania krwi w 32 tyg to nikt tutaj nie bedzie bral wiecej krwi. Ja mialam pobierana w 28 tyg.

reklama
Hej,

ja już dziś też po wizycie.

Ale zanim szczegóły, to wszystkim Mamusiom gratuluję udanych wizyt.

Asiorreek, cóż rzec?:) Miej sie na baczności:) Będzie wszystko dobrze:)

Doktor z moich wyników bardzo zadowolony. Ponoć jak na ciężarną to morfologię mam wzorową i godną pozazdroszczenia:) GBS, mocz i powtórne badanie na kiłę też w porządku.

Tymuś waży 2880, przybrał 480 gram przez 3 tyg. Przyznam, że spodziewałam się 3 kilo, ale jak nie to luz:) Ja schudłam kilogram. Ciśnienie w porządku. Rozwarcia nie ma, szyjka długa. Jedyne co, to te skórcze przepowiadające. No-spe mam odstawić. Jak dobrze pójdzie to dotrwam do 2013.

Życzę udanych jutrzejszych i każdych następnych wizyt.

Do góry