Asiorek czyżbyś była następna w kolejce
Trzymaj się i byle Święta w domku;-)
Mum spokojnie. Może i olały, ale ja też zawsze słyszę, że będzie gorzej. Ba! Ja sama po poprzednich ciążach to wiem. Nie ma co wymagać na tym etapie samopoczucia dobrego. Tym bardziej w kraju, gdzie ciąża traktowana jest aż tak normalnie. Nie martw się. Już tak nie wiele zostało. Ważne, że wszystko jest ok:-)
M@linka gratuluje udanej wizyty. Lekarze często mówią, że się nie doczeka do terminu, a później i tak maluszki rodzą się nawet po terminie, więc nic się nie martw
Mila jak super, że i u Was same dobre wieści! Oby tak dalej
Ala gratuluję wizyty! Maluszek wagowo taki w sam raz, także tylko się cieszyć
Agaagaaga ja w tej ciąży nabawiłam się pierwszej w swoim życiu infekcji grzybiczej, więc nie martw się. Zdarza się każdemu. Ważne, że maluszek jest zdrowy i dorodny. Gratuluję i trzymam kciuki za dobre wyniki badań:-)
Filkat super wieści. Maluszek bardzo dorodny. Oby tak dalej, gratuluję
Alice wszystko na pewno jest dobrze. Nic się nie martw. Trzymam kciuki za wtorkową wizytę
Lanjaa nasze maluszki idą łeb w łeb. Myśmy mieli 2950 przy 34t5d. Usg wskazywało taki sam termin, ale ja tam trzymam się tego pierwotnego. Gratuluje dorodnego maluszka i w ogóle udanej wizyty:-)
Madziamadzia ślicznie rośnie kruszynka. Gratuluję.Tobie życzę spadków ciśnienia przede wszystkim
Emilia ważne, że położna niczym się nie zmartwiła. Mój Marcelek tez ma takie dziwne skoki tętna, ale to podobno normalne. Trzymaj się i niech córcia zdrowo rośnie
Milusia powodzenia na jutrzejszej wizycie. Czekam na wieści:-)