Dzieki dziewczyny
tez sie ciesze,ze z moim sluchem w miare ok
muuuum to be no tak w nosie sama zaskoczona bylam, ale rece to mam od samego poczatku ciazy bardzo suche, jak nigdy nawet w stresie sie nie poca jak kiedys :/ No coz zobaczymy czy mi masc pomoze i chyba zainwestujemy jednak w ten nawilzacz
-caroline- ja tez mam nieco we krwi podwyzszone lub obnizone wartosci plus minus1 ale caly czas lekarz mowi,ze to jest wporzadku.
gieniek Ja tez nie nwiem czy wytrwam do stycznia zwlaszcza ze termin mamy na 1wiec ciezko powiedziec, ale wroza mi wczesniejsze rozwiazanie no i maly juz cos tam uciska wiec tez sie juz nastawiam,ze na swieta moge urodzic
My wlasnie zaczynamy 36 tydzien wiec jeszcze tydzien zebysmy wytrzymali a ciaza bedzie juz calkowicie donoszona wg lekarza wiec niema powodow do obaw. Wspolczuje dolegliwosci, ja tez cala ciaze niby sie dobrze czuje a od poczatku cos najpierw nadkwwasota objawiajaca sie kolataniami serca i szereg badan, teraz cukrzyca a do tego maluch moze byc zawiniety pepowina bo cos tam lekarz przyowazyl wiec ostatecznie porod i tak moze skonczyc sie cc, no i ten moj sluch felerny :/ Do tego czuje,ze biodra mi sie pomalu sypia, mam nadzieje ze na badaniu na paciorka jeszcze cos sie nie pojawi, bo tez juz zmeczona jestem.
A czy ja dobrze widze u ciebie beda blizniaczki??? Ale fajnie
)) Juz nieduzo ci zostalo wiec dasz rade i wszystko bedzie dobrze
Powodzenia