Januarka-tak u mnie dwojaczki podwójne obciążenie i podwójne ryzyko:-( od początku ciąży jakieś akcje, jak już urodzę i wszystko będzie dobrze ze mną i z dziećmi,to będę przeszczęśliwa. Najpierw miałam poronienie zagrażające z powodu krwiaka w macicy, potem wyszło nieprawidłowe NT u córki, potem ja zaczęłam omdlewać, tracić siły, leżałam w szpitalu-leczyli mi anemię a ja miałam nierozpoznaną cukrzycę..dopiero od 30 tygodnia stosuję dietę i robię pomiary glukozy,ale jak obniżyłam cukier to pojawiło mi się dużo ciał ketonowych-nie wiem czy to to samo,co ty miałaś?Walczę z tym cały czas,jak jednego dnia cukier super to z kolei ciała ketonowe masakrycznie wysokie a jak cukier powyżej normy to ciał ketonowych brak już nie wiem,co robić..tydzień temu na KTG powiedziano mi,że jedno dziecko jest w b.złym stanie,bo ma lekko wyczuwalne tętno-od razu kazali jechać do szpitala, tam już się okazało,że tętno jest w porządku,więc jestem w domu. Tyle stresów.. Januarko ty już jesteś w 36 tygodniu nawet jak zaczniesz rodzić to dzieciątko już jest bezpieczne. Bardzo mocno trzymam kciuki za WAS