reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

januarka- ale z tym sluchem to mnie zaskoczylas, ja mam problem z prawym uchem nie slysze na niego 100% , kiedys mialam wypadek, od tego czasu szwankuje to ucho ,a ja nigdy nie bylam u lekarza , bo jakos czasu nie bylo, i nie przeszkadzalo mi to zbytnio, jutro mam wizyte to sie zapytam tez o to ucho, bo totalnie gucha nie chce zostac .,

reklama
dzięki dziewczyny za wsparcie. zaraz jadę na drugi zastrzyk. no i oczywiście leże, bo jak tylko wstaję, to zaraz mi brzuch twardnieje :crazy:

ada, super że już macie wszystko zaplanowane :) a 14/01 bardzo fajna data.

januarka, trzymam kciuki żeby laryngolog wydał pozytywną opinię i żebys mogła rodzić naturalnie, tak jak chcesz.

Ja już po wizycie. Mialam pierwsze ktg gdyz polozna stwierdzila cytuje" Pani to juz kobieta w ciazy z prawdziwego zdarzenia" I wspominala o moim duzym brzuszku;p Na ktg mala wiercila sie nie milosiernie ( polozna przez cale ktg musiala stac przy mnie bo mala uciekala a raz tak kopnela ze polozna az odskoczyla hehe;D)przez co wyszly mi lekkie skurcze ktorych wgl nie czulam ale polozna kazala sie tym nie przejmowac. Lekarz mnie zbadal i wszystko w pozadku i dal mi skierowanie na usg na 19 grudnia pod choinke prezent hehe ;D A kolejna wizyta kontrolna za 2 tyg ;)

Gosia - gratulacje!! moj maly tez sie kreci zawsze na ktg, ale ostatnio wyprrobowalysmy ze jak sie poloze na bok to wtedy jakos tak nie skacze, moze ty tez spruboj nastepnym razem!! Gratulacje!!
Mila- trzymam kciuki zeby zastrzyki pomogly i wszytsko bylo dobrze!!!!

gosia081145 mnie też jak wczoraj podłączyli do ktg, to mała tak szalała, że nie wiem. tętno cały czas ok.170 miała a przy fikołkach to do ponad 180 jej skakało, aż się przestraszyłam, ale pielęgniarki powiedziały, że to dobrze :)

reklama
29.11
Afja-Anetka godz. 14:00 wizyta kontrolna
gosia081145 godz 12-14 wizyta kontrolna
30.11
natal- 8.00 wizyta
januarka por.diabetologiczna
01.12
milusia wizyta i usg
03.12
Aninek godz. 12:30 sprawdzenie lozyska
04.12.