reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

a oto fotka :)

IMAG0868.jpg

zapomniałam jeszcze dodac że mały mężczyzna waży dokładnie 2011 gr :-)

reklama
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny :) Ciesze sie,ze u Was wszystko dobrze :)

My po wczorajszej wizycie takze ok, idziemy caly czas zgodnie z terminem 35tydzien maluszek wazy ok 2300takze w ciagu 2 tyg przybiera ok300gr a ja na wadze jakies 400gr wiecej czyli caly czas tak samo ja przybieram po ok100gr a reszte maluszek :) Serduszko w porzadku lozysko tez i co najwazniejsze maluch glowka do dolu wiec albo wrocil na miejsce albo porpostu nozke gdzies przelozyl ze kopie z boku i mam wrazenie ze jest w poprzek. Ciagle nie wiem co z ta pepowina bo na tym zwyklym usg nie widac a 4d moj lekarz nie wykonuje eh mam nadzieje,ze przed porodem jeszcze uda nam sie dowiedziec tak napewno czy jest wporzadku bo chaialabym rodzic naturalnie no ale tu moze byc problem bo mam uszkodzony sluch nie nosze aparatu,ale lekarze mowia ze sluch mam jak 60latek wiec w moim wieku niezaciekawie :/ no i wczoraj dowiedzialam sie ze porod naturalny wysilek moze slyuch pogorszyc wiec mam sie udac do laryngologa jak najszybciej azeby wystawil opinie i powiedzial czy trzeba bedzie cc czy naturalny porod nie powinien mi zaszkodzic :/ Mam tez jechac do szpitala na pobranie wymazu jak juz ktoras wspomniala azeby sprawdzic czy niema jakich bakterii. A tak oglolne badania wporzadku, w pt wizyta w Krk strasznie nie chce mi sie jechac, ale mus to mus. Przy nastepnej wizycie dostane tez skierowanie na ktg lekarz mowi ze moze nawet dwa razy zrobimy jak zdazymy, bo choc szyjka w porzadku i wszystko ok maluch gdzies tam juz glowka naciska iwec byc moze bedzie jeszcze w grudniu a do tego moje biodra juz sie przygotowywuja :)

mila dobrze ze pojechalas przynajmiej wiec w czym jest problem teraz tylko odpoczywaj i sie nie stresuj by malutka siedziala w brzuszku jak najdluzej;)
ada a śliczny maluszek;) ładnie juz sobie wazy no i wiesz dokladna date przyjscia maluszka na swiat.I dobrze ze z łozyskiem wszystko ok.
januarka dobrze ze wizyta udana ! Z tym sluchem troche nieciekawie ale u specjalisty sie dowiesz wszystkiego mam nadzieje jednak ze wszystko bedzie jak powinno byc!;-)

Ja dzis wizytuje kontrolnie;)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt, roznie bywa ale poki zadna sie nie wypakowala uwazam je za udane ;)
I powodzenia na dzisiejszych!!

29.11
Afja-Anetka godz. 14:00 wizyta kontrolna
gosia081145 godz 12-14 wizyta kontrolna
30.11
natal- 8.00 wizyta
januarka por.diabetologiczna
01.12
milusia wizyta i usg
03.12
Aninek godz. 12:30 sprawdzenie lozyska
04.12.
Alicja32 godz. 9:30
Indziorka godz. 9:30
06.12
agaagaaga14 godz.16.00 wizyta+usg
07.12
EmiliaM
godz 14.00 wizyta u poloznej
10.12
biłkabdg godz. 10:20usg+badanie ginekologiczne
12.12
Magda_z_uk godz. 9.00 wizyta+usg
czarni ​godz.13:40 wizyta ktg
elisse ​godz.16:30
13.12
Marzenixx godz. 14:15
14.12
Kropka87 19:15

ada1989 fajnie tak wiedzieć datę dzidzi kiedy przyjdzie na świat :-) Super że obejrzałaś sobie dzieciątko Ja dopiero zobaczę w przyszłym tyg Dobrze ze wszystko ok A zdjęcie prześliczne

januarka dobrze ze wszystko z dzidzią w porządku Maluszek troszkę już waży Życzę Ci aby co do porodu wszystko poszło po Twojej myśli

Życzę udanych dzisiejszych wizytek

29.11
Afja-Anetka godz. 14:00 wizyta kontrolna
gosia081145 godz 12-14 wizyta kontrolna
30.11
natal- 8.00 wizyta
januarka por.diabetologiczna
01.12
milusia wizyta i usg
03.12
Aninek godz. 12:30 sprawdzenie lozyska
04.12.
Alicja32 godz. 9:30
Indziorka godz. 9:30
06.12
agaagaaga14 godz.16.00 wizyta+usg
07.12
EmiliaM
godz 14.00 wizyta u poloznej
10.12
biłkabdg godz. 10:20usg+badanie ginekologiczne
11.12
Dorotqua godz.18:15 ważenie i mierzenie maleństwa
12.12
Magda_z_uk godz. 9.00 wizyta+usg
czarni ​godz.13:40 wizyta ktg
elisse ​godz.16:30
13.12
Marzenixx godz. 14:15
14.12
Kropka87 19:15

reklama
Magda_z_uk cieszę się, że z Marcelkiem OK.
Ale szkoda mi Ciebie, że co chwilę musisz wstawiać się w szpitalu, a na temat twojego zdrowia słyszysz ciągle te same wieści.

Mila83
stycznióweczki namówiły na wizytę w szpitalu i dobrze, że poskutkowało. Super, że pojechaliście do szpitala i zainterweniowali w porę lekarze. Ważne, że dostałaś ten zastrzyk, aby malutkiej szybciej płucka się wykształciły.

ada1989
ale super, że widziałaś wyraźnie buziuchnę synusia.
I wiemy, że mamą zostaniesz 14 stycznia. Świetna data ;-)
Trzymaj się mocko do rozwiązania. Wizyta jednym słowem udana.

januarka
super, że z maluszkiem wszystko dobrze. Ładnie przybiera na wadze i zdrowiutki.
Ja mam wizyte 10.12 i jestem ciekawa czy na to ktg też mnie skieruje ginekolog?

Ostatnia edycja:
Do góry