reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Dzięki dziewczyny za wszelkie wsparcie:-) Jak zwykle służycie dobrym słówkiem i za to ślicznie Wam dziękuję:tak:

Marzena
rozejście najlepiej sprawdza się rentgenem, no ale wiadomo, że w naszej sytuacji to nie możliwe. Robi się zatem usg i doświadczony lekarz umie doskonale zmierzyć to rozejście. Powodzenia słońce na wizycie:-)

Dotka ja też myślę, że powinnaś zaufać lekarzowi i spokojnie cieszyć się zdrową ciążą. Dobrze,że z maluszkiem wszystko w porządku:happy2:

reklama
marzenixx niestety nie pomogę bo póki co odpukać problemu z tym nie mam:-(
dotka85 pij kochana dużo wody.. jak miałam mało wód (prawie bezwodzie) to piłam po 3,5 litra i pomogło :-) nie wiem czy dokładnie przez te ilości wody ale ja wierzę że tak ;-) ostatnio też mniej piję i chyba muszę wrócić do starego rytmu bo teraz tylko litr wody piję a to zdeecydowanie za mało :-( głowa do góry i będzie dobrze.. już bliżej niż dalej..
januarka ma jeszcze szansę się przekręcić więc mysl pozytywnie i przekonuj maluszka żeby uparty nie był i słuchał mamusi :-)
magda z uk będzie dobrze!!! już tyle przeszłaś że teraz to już z górki - bądź optymistką bo już coraz mniej czasu do końca ;-) i z czystym sumieniem pozwól się mężowi wyręczać a ty leż i odpoczywaj!!! ;-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach ! 3mam kciuki !

Ostatnia edycja:
caroline- wow zazdroszcze ze tyle wody potrafisz wypic , ja 1,5litra dziennie nie wypijam nawet, czasem to muszte wmuszac w siebie bo nie chce mi sie pic .

My już po wizycie, synus waży już troszke ponad 2 kg, czyli powinien mniej wiecej miec tyle ile pierwszy. Ze mna wszystko ok, szyjka ok i ogolnie wszystko ok, moje samopoczucie i moje bolesci jak to gin okreslil to niestety jeden ze skutków ubocznych ciąży i tyle.....
dobił mnie mówiąc że mam duzy brzuch i standardowo w miesiac przytylam 3 kg :baffled:
dzieki za kciuki...;-)

marzenix super że z Tobą i z synkiem wszystko ok! Wiem, że na pewno Twoje bóle dokuczają Ci, ale to bardzo dobra wiadomość, że są one po prostu skutkiem ubocznym ciąży. Dasz radę!

reklama
Do góry