reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Właśnie wagi mi nie podał, a wyniki pomiarów kości udowej itd widziałam tylko przez chwile- wierzę na słowo, że nie jest ani za duża ani za mała :p Tylko mówię, jemu wyszedł 33 tc czyli dwa tyg do przodu, ale mówię może być duża po tacie, bo wysoki jest ;) Co lekarz to inna praktyka, a w ciąży to jest czwarty, który nas ogląda.... więc porównanie mam :D pokazywał mi, że kręgosłup cały, brzuszek i klatka piersiowa domknięta, serduszko czterokomorowe wykształcone, i jak stopę w żołądek mi pcha- w sensie, że kości wykształcone ;) Musiałabym popatrzyć na te tabelki i w okolicach 50 centyla na 33 tc to pewnie coś koło tego waga by była :p

indziorka- moj maly ostatnio sie wiercil ze go nie zmierzyla, tylko wlasnie pomiar nogi udalo sie i glowke !! no i tez powiedzial lekarz ze ani nie za maly ani nie za duzy!!

Kto ma dzis wizyte czekamy na wiesci!! z tego co pamietam Magda na 9 miala!!

reklama
Do góry